מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בושםA27/02/2011
שלום,
אני צריכה המלצה לבושם טוב במיוחד...מכיוון שלא ממש הבנתי בבשמים בתקופה שקניתי אותם בזמנו,ובקרוב יש לי יום-הולדת...אז רציתי הפעם בושם באמת איכותי,ולקבל המלצות מכאלה שמבינות (:
מה שיש לי בכל זאת,
אמור אמור הקלאסי האדום.
פנטזי הורוד של בריטני ספירס.
ג'יבנשי-אמריג' קטן 30 מ"ל. (יקר מאוד בהתייחס לכמות ועוד אחרי הנחה).
שארית של אופוריה,של קלווין קליין,(אגב,מתחרטת שקניתי,לא אהבתי כל כך..)
לקוסט הכי הכי קלאסי,הראשון שיצא,נשי ועדין.
מחכה להמלצות ולדעות בעניין (-;
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באתי להמליץ על לקוסט...
מממ27/02/2011אם לא הוא ארמני קוד הוא נורא עדין ונשי
וכמובן קוקושנל האגדי... אבל המחיר בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שלא עשיתי טעות..
A01/03/2011אבל קניתי שוב את האמור אמור הקלאסי האדום...לא יכולתי להתאפק...חח היה מבצע ממש ממש שווה! 100 מ"ל פלוס 30 מ"ל מתנה ב 269 ש"ח ! זה הכי זול שיש בהתחשב בעובדה שרק ה 30 מ"ל בנפרד עולה 99 ש"ח....מה את אומרת?? היה שווה?? זה נחשב כעקרון לבושם טוב?? אני יודעת שהוא טיפה מתוק ולא כולן אוהבות,אבל הוא לא לגמרי רק מתוק,יש בו גם גוון ריח אחר יחד עם המתיקות,קצת מזכיר את פויזן של דיור...שאותו אני יודעת שיש כאלה שממש אוהבות..אבל זה עניין של טעם לחלוטין..לא??
(-;
אשמח אם תגיבי..ותודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)