איפור מבוגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור מבוגרות
    מממ
    27/02/2011

שלום
    אני מאפרת מקצועית
    והדבר שאני הכי שונאת זה אלפר נשים מבוגרות או כל אישה שמתחילה עם קמטים
    מה עושים שהמייקאפ רק מבליט את הקמטים?!
    זה באמת נראה נורא גם בעיניי

אשמח לתגובה מחר יש לי לקוחה שחוששת מזה על הבוקר תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור מבוגרות

הוספת תגובה

• איפור מבוגרות - תגובה

אינה בן נון
    01/03/2011

שלום לך
    ראשית,זה ממש לא קשה לאפר נשים מבוגרות אם כמובן מתחשבים בנתוני הגיל.
    התחילי בסרום או בפריימר טוב שיהווה בסיס לאיפור יחליק את העור וייצור מעט אפקט מתיחה .בנוגע למייק-אפ, השתמשי במייק-אפ בהיר ונוזלי במיוחד(ככל שהמרקם שלו סמיך יותר הוא יותר מדגיש קמטים) שיתן לפנים אור ורכות, כנ"ל לקונסילר-בעדינות!את הפודרה פזרי בעזרת מברשת ולא עם פאף לקבלת מראה בסיס רך יותר,רצוי להמנע מצלליות וסמקים כהים מדי ומבריקים מדי ,גבות דלילות אפשר למלא עם צללית אבקה מתאימה,אני ממליצה להתעסק פחות עם צלליות ולתת דגש רציני יותר לקונטור העין בצבע הרצוי בעפעף עליון ו/או תחתון ולסיים עם מסקרה מנצחת. את קונטור השפתיים כדאי לתחום בעפרון שפתיים טבעי ולמלא את כל השפתיים איתו ורק מעליו למרוח את השפתון-הוא ישמר טוב יותר.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת מאד תודה!!יצא מהמם היתה מרוצה

מממ
    01/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו