מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור מבוגרותמממ27/02/2011
שלום
אני מאפרת מקצועית
והדבר שאני הכי שונאת זה אלפר נשים מבוגרות או כל אישה שמתחילה עם קמטים
מה עושים שהמייקאפ רק מבליט את הקמטים?!
זה באמת נראה נורא גם בעיניי
אשמח לתגובה מחר יש לי לקוחה שחוששת מזה על הבוקר תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור מבוגרות - תגובה
אינה בן נון01/03/2011שלום לך
ראשית,זה ממש לא קשה לאפר נשים מבוגרות אם כמובן מתחשבים בנתוני הגיל.
התחילי בסרום או בפריימר טוב שיהווה בסיס לאיפור יחליק את העור וייצור מעט אפקט מתיחה .בנוגע למייק-אפ, השתמשי במייק-אפ בהיר ונוזלי במיוחד(ככל שהמרקם שלו סמיך יותר הוא יותר מדגיש קמטים) שיתן לפנים אור ורכות, כנ"ל לקונסילר-בעדינות!את הפודרה פזרי בעזרת מברשת ולא עם פאף לקבלת מראה בסיס רך יותר,רצוי להמנע מצלליות וסמקים כהים מדי ומבריקים מדי ,גבות דלילות אפשר למלא עם צללית אבקה מתאימה,אני ממליצה להתעסק פחות עם צלליות ולתת דגש רציני יותר לקונטור העין בצבע הרצוי בעפעף עליון ו/או תחתון ולסיים עם מסקרה מנצחת. את קונטור השפתיים כדאי לתחום בעפרון שפתיים טבעי ולמלא את כל השפתיים איתו ורק מעליו למרוח את השפתון-הוא ישמר טוב יותר.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת מאד תודה!!יצא מהמם היתה מרוצה
מממ01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)