מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצריםירדן18/12/2007
שלום,
יש לי פיגמנטציה בפנים,
ורציתי לדעת איזה מוצרי טיפוח לפנים שיש בהם חומצה הידרוקסיות או מוצרים אחרים אשר ידועים כמבהירים, מומלצים? מה המחירים שלהם? ואיפה אני יכולה למצוא אותם(מלבד אצל קוסמטיקאיות)?..והאם clean&clear הפילינג שלהם והמוצרים שלהם מבהירים?
ומה תווך המחירים של קונסילר ומה הכי מומלץ?
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן, יקירתי
רחלי אלמקייס19/12/2007עליך לדעת שפיגמנטציה היא בעיה מאוד קשה לפיתרון, אף פעם אי אפשר להעלים אותה ב100%
אם קוסמטיקאית הבהירה פיגמנטציה ב40% היא עשתה עבודה מעולה, נתונים נוספים שחייבים לדעת לפני שמטפלים בפיגמנטציה הם:
א. מה גיל הכתם ? כמה זמן הפיגמנטציה?
ב. חובה לשלב סדרה הבהרה של טיפול קוסמטי, ובמגביל לטפל יום יום בבית.
ג. מה גוון העור.
נתחיל ונענה על שאלותייך:
1. מוצרי הבהרה אינם מוצרי טיפוח אלא הינם מוצרי שיקום לעור הפנים, מוצרי הבהרה מניחים על הפנים בלילה בלבד.
2. מוצרי הבהרה שפועלים ואפקטיבים את יכולה לרכוש מקוסמטיקאית בלבד, קרם לקוסמטיקאית שונה מקרם שיש בפארמים ( אחוז החומר יותר חזק, חומרים יותר טבעיים ואיכותיים, לקוסמטיקאית יותר כלים ויכולות הבחנה מאשר דיילת בסופר פראם).
3. מוצרים מומלצים להבהרה : מוצרים של חברות דרמלוגיקה, פריורי, אם די פורמולשיין, יונקה והולילנד קוסמטיקה, מה הייתי ממליצה לך בשביל זה יש לראות את העור.
לגבי החברה ששאלת עליה אם היא בפרמים ולא מוצר קוסמטי יש לך תשובה בסעיף 2
מקווה שעזרתי אם תרצי לדבר איתי השאירי לי את האימייל שלך, אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
עדי19/12/2007[a href=http://[email protected] id=link]היי רחלי, אני יודעת שמוצרים טובים אפשר לקנות רק אצל קוסמטיקאיות אבל פשוט המחירים שלכן בשמיים ואני ממש לא יכולה להרשות לעצמי אם תוכלי לתת לי שם של מוצר באמת טוב שהוא במחיר סביר שלא עולה על 70 שקל כי מוצרים כאלה אפשר למצוא בפארמים במחירים של 30 שקל.. :)[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
רחלי אלמקייס19/12/2007ירדן יקירה לצערי איני יכולה לתת לך המלצה כי אין מוצר בסכום הזה בקוסמטיקה ובטח שלא מוצר שיקומי שמטפל בהבהרה מה לעשות אנו מתעסקות בעור הפנים., השאירי לי מייל שלך אשמח לשוחח איתך, רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
עדי19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)