איפור גוף איכותי לפורים באזור מרכז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור גוף איכותי לפורים באזור מרכז
    נועה
    14/03/2011

אני אינני מאפרת מקצועית אבל אני רוצה לקנות צבעי איפור גוף על מנת לאפר את הבן שלי (ספיידרמן) לפורים השאלה איפה קונים איפור גוף מקצועי ואיכותי, בגודל סביר לשימוש ביתי ,שבטוח לשימוש, אבל שלא צריך משכנתא לקנות אותו??? (צריכה לבן אדום ,ושחור) איפה קונים כזה דבר? גרה בשוהם אבל מוכנה ליסוע לתל אביב רחובות וכו.

בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפור גוף איכותי לפורים באזור מרכז - תגובה

יפית קוריש
    14/03/2011

אני ממליצה לרכוש צבעי מים שהם בטוחים לשימוש סביב העיניים ואת יכולה לרכוש רק את הצבעים הספציפים שאת צריכה וזה יעלה פחות מאשר לקנות פלטה של מס' גוונים .
    ניתן לרכוש את הצבעים בחנויות איפור מקצועיות או בתי ספר לאיפור ,
    ניתן למצוא צבעים פשוטים יותר בחנויות צעצועים אבל מבחינת איכות אני לא יודעת לומר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה איפה יש חנויות כאלה?

נועה
    14/03/2011

קודם כל תודה על התגובה המהירה. איפה יש חנויות כאלה ספציפית שמוכרות גם למי שאינו מקצועי, אף פעם לא קניתי איפור כזה וחנויות איפור רגילות לא מחזיקות איפור גוף.

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה איפה יש חנויות כאלה? - תגובה

יפית קוריש
    14/03/2011

פורום זה אינו פורום פרסומי ולכן אני לא יכולה למסור פרטים על חנויות . את מוזמנת לפנות אלי למייל הפרטי ושם אשמח לענות לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו