מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור והסתרת פגמיםשיר18/03/2011
היי
אני בת 15
יש לי נפיחות מתחת לעינייים כבר מאז שנולדתי. אין לזה טיפול כלשהו וזה לא נובע מבעיה רפואית (עשיתי בדיקות). איך אפשר להסתיר את זה (ניסיתי מייק אפ, קונסילר ופודרה וכלום לא עוזר...). האם יש הבדל בין מייק אפ ששמים לשחקנים ודוגמנים לבין מייק אפ רגיל שקונים בחנויות? חוץ מה"קמטים" האלה העור שלי חלק, אין לי פצעים ודברים כאלה (יש לי רק שחורים שמסרבים לצאת גם אחרי טיפול אצל קוסמטיקאית).
עוד שאלה: יש לי עיניים בצבע חום-ירקרק. איזה צלליות יבליטו את הצבע הירוק של העין ואיזה יבליטו את החום?
תודה, שיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור והסתרת פגמים - תגובה
יפית קוריש21/03/2011שלום לך,
קודם כל חשוב לציין שנפיחות אי אפשר להסתיר ...
לגבי ללמוד איך לטשטש את זה אני ממליצה לך לעשות קורס איפור אישי שמלמד אותך כיצד להתאפר ושם יוכלו לתת לך טיפים איך להסתיר וכו'..
לגבי מייק אפ של שחקנים, זה לא המייק אפ כמו שזה פוטושופ ופילטרים שעוזרים לטשטש פגמים בעור...
ולגבי צבעים שייתאימו לך לעיניים - סגולים ,כתומים,ירוקים ,זהב וברונזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)