מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלליות לעינייםסיגלי כהניה26/03/2011
היי,
אני ביום יום אוהבת מאוד להתאפר , אבל בצורה עדינה, אני אוהבת מאוד לשים צלליות
אבל יש לי רק 2 גוונים שמצאתי שהם מתאימים לי, חום וירוק, יש לי עיניים חומות דרך אגב! איזה עוד צבעים עדינים יכולים להתאים לי? אני בדרך כלל לובשת חום, שחור ואפור (במיוחד בחורף). ועוד שאלה אני מניחה את הצללית על כל העין, זה בסדר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שטוב בצלליות
שרון27/03/2011זה שאת יכולה להחליט איזה צבע את רוצה ויש אינספור דגמים שאת יכולה לבחור מהם... אני לא יודעת להגיד לך איזה צבעים מומלצים כי לא כתבת את גוון עורך וזה דבר שחשוב ביותר כשמחליטים על גוונים. אצלי, למשל, העור שחור ולכן אני משתמשת בצלליות בגווני אדמה שונים אבל זו הבחירה שלי ואני לא יודעת אם "מבחינה רשמית" זה מה שמומלץ... האמת שלאחרונה קניתי 2 צלליות של מדינה מילאנו (היה לי מבצע מהכרטיס של מזרחי ככה שאם יש לך אותו - תנצלי!) והיה לי נורא נורא קשה לבחור מבין כל הגוונים אבל בסוף לקחתי משהו שטיפה נוצץ... לערב... שזה, אגב, עוד דבר שלא ציינת. איזה איפור את רוצה? יום? לילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה!
סיגלי כהניה30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלליות לעיניים - תגובה
יפית קוריש03/04/2011על מנת להתאים צבעים צריך להתחשב במס' גורמים -
צבע העין
צבע העור
צבע השיער
צבע הבגד
לעיניים חומות ושיער חום יכולים להתאים כל הצבעים מכיוון שחום זה צבע נייטרלי, אבל לגבי טעם אישי זה כבר משהו אחר... את אוהבת את הצבעים ירוק וחום אבל לא אומר שצבע סגול לא יחמיא לך או כחול ... אבל זה תלוי באיך מורחים ובאיזה גוונים משתמשים אבל את זה אי אפשר להסביר דרך המחשב ואני ממליצה לגשת לעשות קורס איפור אישי ושם יסבירו לך איך להתאפר ובדיוק איזה צבעים מתאימים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)