צלליות לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלליות לעיניים
    סיגלי כהניה
    26/03/2011

היי,
    אני ביום יום אוהבת מאוד להתאפר , אבל בצורה עדינה, אני אוהבת מאוד לשים צלליות
    אבל יש לי רק 2 גוונים שמצאתי שהם מתאימים לי, חום וירוק, יש לי עיניים חומות דרך אגב! איזה עוד צבעים עדינים יכולים להתאים לי? אני בדרך כלל לובשת חום, שחור ואפור (במיוחד בחורף). ועוד שאלה אני מניחה את הצללית על כל העין, זה בסדר?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלליות לעיניים

הוספת תגובה

• מה שטוב בצלליות

שרון
    27/03/2011

זה שאת יכולה להחליט איזה צבע את רוצה ויש אינספור דגמים שאת יכולה לבחור מהם... אני לא יודעת להגיד לך איזה צבעים מומלצים כי לא כתבת את גוון עורך וזה דבר שחשוב ביותר כשמחליטים על גוונים. אצלי, למשל, העור שחור ולכן אני משתמשת בצלליות בגווני אדמה שונים אבל זו הבחירה שלי ואני לא יודעת אם "מבחינה רשמית" זה מה שמומלץ... האמת שלאחרונה קניתי 2 צלליות של מדינה מילאנו (היה לי מבצע מהכרטיס של מזרחי ככה שאם יש לך אותו - תנצלי!) והיה לי נורא נורא קשה לבחור מבין כל הגוונים אבל בסוף לקחתי משהו שטיפה נוצץ... לערב... שזה, אגב, עוד דבר שלא ציינת. איזה איפור את רוצה? יום? לילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה!

סיגלי כהניה
    30/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלליות לעיניים - תגובה

יפית קוריש
    03/04/2011

על מנת להתאים צבעים צריך להתחשב במס' גורמים -
    צבע העין
    צבע העור
    צבע השיער
    צבע הבגד

לעיניים חומות ושיער חום יכולים להתאים כל הצבעים מכיוון שחום זה צבע נייטרלי, אבל לגבי טעם אישי זה כבר משהו אחר... את אוהבת את הצבעים ירוק וחום אבל לא אומר שצבע סגול לא יחמיא לך או כחול ... אבל זה תלוי באיך מורחים ובאיזה גוונים משתמשים אבל את זה אי אפשר להסביר דרך המחשב ואני ממליצה לגשת לעשות קורס איפור אישי ושם יסבירו לך איך להתאפר ובדיוק איזה צבעים מתאימים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו