איפור קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור קבוע
    חווה
    22/12/2007

לכל אלה שמוכנות להוציא הון עתק לאיפור קבוע תחשבו פעמיים!המחירים לא חייבים להיות בשמיים!אני עשיתי בגבות ובשפתיים וזה עלה לי בערך 700 ש"ח לא יותר!אני כבר שנתיים עם האיםור הזה מרוצה עד השמיםם רק פעם אחת עשיתי רענון קל!יש מחירים זולים בשוק ומחיר בשמיים לא מצביע על איכות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור קבוע

הוספת תגובה

• אצל מי עשית,אפשר לקבל שם!

סיגל
    23/12/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה לגבי התשובה של חווה

רחלי אלמקייס
    24/12/2007

לא הגיוני מחיר כזה לאיפור שפתיים ועיניים יכול להיות שזו מתחילה, אבל המחירים הנעים בשוק הם
    בין2000-2500 המחירים הללו הם סבירים, חשוב באיפור קבוע לא רק שזה יראה יפה בחודשים הראשונים אלא שבמשך הזמן הצבע לא ישתנה, שהמאפרת תדע היטב את תורת הצבעים על מנת להתאים את הצבע לגוון העור, והכי חשוב איכות הצבע ומבנה נכון של אופן העבודה(הכוונה מבנה גבה נכון לפנים וכל הידע הזה שווה כסף לכן אל תחפשו את הזול הוא בסוף יעלה יקר ועם פנים לא משחקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו