עדשות מגע במקום משקפיים+ איפור ערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע במקום משקפיים+ איפור ערב
    מיטל
    31/03/2011

שלום,אחי מתחתן ואני הולכת להתאפר אצל חברה שלמדה איפור אך אינה עוסקת בזה ביום יום ולכן היא אינה מספיק מקצועית. אני הולכת עם משקפיים ובחתונה אשים עדשת מגע.
    הבעיה היא שעם עדשות אני ניראת כל הזמן כאילו אני מופתעת- העניים שלי ניראות ענקיות ומופתעות. אני לא יודעת אם תביני מהתיאור שלי אך אני מקווה שכן ואולי נתקלת בזה כבר. כשאני התחתנתי אמרתי את זה למאפרת והיא אמרה שטוב שאמרתי לה והיא איפרה אותי בצורה כזאת שלא ניראתי מוזרה.
    האם יש לך טיפ עבורי או עבור המאפרת שלי על מנת לצמצם את רמת המופתעות?
    תודה רבה,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדשות מגע במקום משקפיים+ איפור ערב - תגובה

יפית קוריש
    03/04/2011

קודם כל אני ממליצה להתחיל את השימוש בעדשות כבר לפני יום האירוע על מנת שהעין תתרגל..
    ולגבי האיפור , אני מניחה שחברה שלך למדה איך ומה לעשות ואין לי את האפשרות להסביר איך לאפר דרך המחשב.. ולכן פשוט תעשי נסיון לפני ותראי מה את אוהבת ומה לא.
    ולגבי מה לא עושה מראה "מופתע" - בדרך כלל עיפרון שחור בתוך העין מקטין ולכן מצמצם את התחושה שהעין פתוחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו