מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע במקום משקפיים+ איפור ערבמיטל31/03/2011
שלום,אחי מתחתן ואני הולכת להתאפר אצל חברה שלמדה איפור אך אינה עוסקת בזה ביום יום ולכן היא אינה מספיק מקצועית. אני הולכת עם משקפיים ובחתונה אשים עדשת מגע.
הבעיה היא שעם עדשות אני ניראת כל הזמן כאילו אני מופתעת- העניים שלי ניראות ענקיות ומופתעות. אני לא יודעת אם תביני מהתיאור שלי אך אני מקווה שכן ואולי נתקלת בזה כבר. כשאני התחתנתי אמרתי את זה למאפרת והיא אמרה שטוב שאמרתי לה והיא איפרה אותי בצורה כזאת שלא ניראתי מוזרה.
האם יש לך טיפ עבורי או עבור המאפרת שלי על מנת לצמצם את רמת המופתעות?
תודה רבה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע במקום משקפיים+ איפור ערב - תגובה
יפית קוריש03/04/2011קודם כל אני ממליצה להתחיל את השימוש בעדשות כבר לפני יום האירוע על מנת שהעין תתרגל..
ולגבי האיפור , אני מניחה שחברה שלך למדה איך ומה לעשות ואין לי את האפשרות להסביר איך לאפר דרך המחשב.. ולכן פשוט תעשי נסיון לפני ותראי מה את אוהבת ומה לא.
ולגבי מה לא עושה מראה "מופתע" - בדרך כלל עיפרון שחור בתוך העין מקטין ולכן מצמצם את התחושה שהעין פתוחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)