מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לשוש מאורויקי05/04/2011
בת 33.5 גוון עור בהיר, יש לי נמשים וכתמי פיגמנטציה.
משתמשת בסבון פנים של נטרוג'ינה, וקרם פנים עם הגנה זוהו.
מתאפרת מעט מאוד. אין לי קמטים.
האם אני צריכה להתחיל להשתמש בעוד דברים כמו סרום או קרם עיניים או מסיכות ופילינגים למינהם וכו?
הכתמים מפריעים לי אבל לא ברמה שהתחלתי כבר לטפל בזה. מה גם שאני בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ויקי12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשוש מאור - תגובה
שוש מאור13/04/2011היי ויקי, בהחלט כן. גיל 33 זהו הגיל שהכל נראה "עדיין במקום" אבל ללא ספק מתחילה הירידה באלסטיות ובהתחדשות העור. אני מציעה לסיים את ההריון ואז להתחיל בטיפול שיתאים לעור שלך לאחר ההריון. הטיפול יכלול בין היתר קצת פילינגים (חומצות וכו') שיעזרו לחדש את העור בצורה מהירה יותר וגם להבהרה, קרם לחות עם חומרים פעילים, קרם עיניים וטיפול סדיר אצל קוסמטיקאית. לא לשכוח שימוש במסנן קרינה על בסיס יומיומי, בעיקר כשיש לך נטיה לפיגמנטציה. מזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)