מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת פתרון לצלקות ונקבוביותגלי30/04/2007
אני בת 26. כבר שנים שאני סובלת מפצעי אקנה, ביליתי אצל רופאי עור , קוסמטיקאיות ושום דבר לא עזר. בשנים האחרונות חלה ירידה משמעותית בפצעים. גם העור שלי כבר לא שומני. אני תולה את זה במוצרי הקוסמיקה של חברת "הרבלייף" שבהם אני משתמשת באדיקות ומאד מרוצה. הבעיה העיקרית שמפריעה לי היא הצלקות הרבות שנשארו לי על הפנים- מעין שקעים. בנוסף נשארו לי על הפנים המון סימנים אדומים. איזור הלחיים והאף מלא בנקבוביות- כמין קליפת תפוז.- הסרת הנקודות השחורות אינה עוזרת לזה. אני רוצה מאד עור חלק. האם יש לי איזושהי תקוה? אני מאד חוששת מקוסמטיקאיות שיהרסו לי את העור עוד יותר. מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי בענין הצלקות מאקנה
רחלי אלמקייס30/04/2007ראשית נתחיל שאין לך מה לחשוש מקוסמטיקאיות קוסמטיקאית שלוקחת על עצמה אחריות יודעת מה היא עושה,אין סיבה להרס הפנים.
צריך להבין שבקוסמטיקה אין קסמים ולרוב טיפול בצלקות אינו 100% ולמה? כי צלקת הינה פגיעה בשכבת העור השניה הדרמיס שאליה קוסמטיקאית לא מגיעה.
יחד עם זאת לקוסמטיקאית יש עדין פיתרון ואחרי מספר טיפולים העור יקבל מרקם הרבה יותר אחיד ובעל טקסטורה יפה יותר.
קשה לי לייעץ לך מבלי לראות את עומק הצלקת אבל אמליץ לך באופן כללי :
1. חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם דרמטולוג ( אבל לעולם אל תעשי פילינג כימי עמוק) - אני יכולה לחפש עבורך אם את מעונינת,(רשמי לי את האימייל שלך).
2. עברי סידרת טיפולים של פילינגים אצל קוסמטיקאית שעובדת עם אחת מהחברות יונקה, דרמלוגיקה, הולילנד, קוסמטיקס שוב יכול להיות שחברה מסוימת תהיה טובה עבורך אבל עבור מטופל אחר לא תלוי במצב העור ובצלקות
מקווה שעניתי לשאלתך אשמח לקבל תשובה ולעזור לך
בהצלחה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)