חייבת פתרון לצלקות ונקבוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת פתרון לצלקות ונקבוביות
    גלי
    30/04/2007

אני בת 26. כבר שנים שאני סובלת מפצעי אקנה, ביליתי אצל רופאי עור , קוסמטיקאיות ושום דבר לא עזר. בשנים האחרונות חלה ירידה משמעותית בפצעים. גם העור שלי כבר לא שומני. אני תולה את זה במוצרי הקוסמיקה של חברת "הרבלייף" שבהם אני משתמשת באדיקות ומאד מרוצה. הבעיה העיקרית שמפריעה לי היא הצלקות הרבות שנשארו לי על הפנים- מעין שקעים. בנוסף נשארו לי על הפנים המון סימנים אדומים. איזור הלחיים והאף מלא בנקבוביות- כמין קליפת תפוז.- הסרת הנקודות השחורות אינה עוזרת לזה. אני רוצה מאד עור חלק. האם יש לי איזושהי תקוה? אני מאד חוששת מקוסמטיקאיות שיהרסו לי את העור עוד יותר. מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגלי בענין הצלקות מאקנה

רחלי אלמקייס
    30/04/2007

ראשית נתחיל שאין לך מה לחשוש מקוסמטיקאיות קוסמטיקאית שלוקחת על עצמה אחריות יודעת מה היא עושה,אין סיבה להרס הפנים.
    צריך להבין שבקוסמטיקה אין קסמים ולרוב טיפול בצלקות אינו 100% ולמה? כי צלקת הינה פגיעה בשכבת העור השניה הדרמיס שאליה קוסמטיקאית לא מגיעה.
    יחד עם זאת לקוסמטיקאית יש עדין פיתרון ואחרי מספר טיפולים העור יקבל מרקם הרבה יותר אחיד ובעל טקסטורה יפה יותר.
    קשה לי לייעץ לך מבלי לראות את עומק הצלקת אבל אמליץ לך באופן כללי :
    1. חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם דרמטולוג ( אבל לעולם אל תעשי פילינג כימי עמוק) - אני יכולה לחפש עבורך אם את מעונינת,(רשמי לי את האימייל שלך).
    2. עברי סידרת טיפולים של פילינגים אצל קוסמטיקאית שעובדת עם אחת מהחברות יונקה, דרמלוגיקה, הולילנד, קוסמטיקס שוב יכול להיות שחברה מסוימת תהיה טובה עבורך אבל עבור מטופל אחר לא תלוי במצב העור ובצלקות
    מקווה שעניתי לשאלתך אשמח לקבל תשובה ולעזור לך
    בהצלחה רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו