מחפשת כבר שנים מייק אפ טוב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת כבר שנים מייק אפ טוב...
    רותי
    07/04/2011

הי, אני מחפשת שוב ושוב מייק אפ טוב שמכסה ומסתיר אדמומיות ותמיד אני קונה ומתאכזבת. העור שלי טיפונת נוטה לשמנוניות ויש איזורים קצת אדומים וקצת פצעונים. אני מעדיפה מייקאפ נוזלי שמתאים לפנים צעירות (אני בת21) , שלא צריך למרוח מיליון שכבות כדי להסתיר את מה שצריך להסתיר, שמתקבל כמה שיותר טבעי על העור, וגם שמחזיק מעמד להרבה שעות.
    שמעתי על הדאבל וור של אסתי לאודר שהוא טוב מצד אחד, מצד שני שצריך איזה צורה מיוחדת למרוח אותו או משהו כזה :S מה הכוונה?
    אשמח לקבל המלצות לפני שאני הולכת לסופרפארם כי אפשר לאבד את הראש מהמבחר שיש שם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת כבר שנים מייק אפ טוב... - תגובה

יפית קוריש
    07/04/2011

את צריכה מייק אפ על בסיס מים שיהיה עמיד ולגבי טבעי.. את צריכה פשוט מעט מייק אפ .
    לגבי דאבל וור את מורחת רגיל אבל חשוב לציין שזה מייק אפ מאוד עמיד וצריך לשים ממנו ממש מעט אחרת הוא מרגיש "כבד".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין הדאבל וור ל-

רותי
    10/04/2011

דאבל וור לייט? האם זו רק שאלה של כמה זמן מחזיק המייק אפ מעמד?או שאלה של רמת כיסוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו