איפור עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור עיניים
    לין
    01/05/2007

אני צריכה עזרה לגבי איפור עיניים..צבא , אופן וכאלה..

העיניים שחי גדולות.. אנשים אורמים שזה יפה.. וכנראה הם צודקים.. אם מדגישים. זה..א בל אני לא יודעת איך..
    מה שבטוח הוא שאני שמה עיפרון שחור מתחת לעניים( כאילו בפנים) כדי להקטים את העין שלא תהיה כמו עין ביצהץ. עיניי צפרגע.. אבל אני רוצה להדגיש אותם באופן מיוחד.. לא הרבה איפור וצלליות בכל הצבעים... פשוט איפור רגיל..א בל שיהיה יפה

בבקשה תעזרו לי :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור עיניים

הוספת תגובה

• איפור פשוט ויפה

שירה אוחיון
    01/05/2007

אחרי שמרחת מייק-אפ בגוון העור שלך ופידרת אותו בעזרת פודרה שקופה, מרחי מעט מאותו מייק-אפ גם על העיניים (זה יגרום לכל מה שתשימי להשאר שעות רבות בלי לרדת)
    מרחי צללית בגוון טבעי (ורדרד, שמנת, אפרסק, )
    הצללית יכולה להיות גם מבריקה אם בא לך מראה זוהר יותר.. את הצללית הטבעית את מורחת על כל שטח העיין מקו הריסים ועד הגבה.
    לאחר שמרחת צללית טבעית קחי צללית כהה יותר (כל צבע שבא לך) ועם מכחול קטן הניחי אותה צמוד לקו הריסים העליון וטטשטשי אותה כלפי מעלה. חשוב שתקחי כמויות קטנות של צללית כהה כל פעם. את אותה צללית כהה את יכולה למרוח גם צמוד לקו הריסים התחתון.
    המון מסקרה על הריסים, עפרון שחור בתוך העיין אפשר רק אם בא לך.
    מבטחיה לך שאם תעשי את זה נכון את תצרי איפור מוקפד אך טבעי מאוד. צפי להמון מחמאות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו