לחות לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחות לפנים
    דנה
    25/04/2011

בוקר טוב אני בת 37 ובתקופה האחרונה אני מרגישה שהקרם לחות שאני משתמשת בעצם לא עושה כלום. אני מרגישה שהפנים שלי תמיד יבשות. החלפתי מספר קרמים ועדיין אני לא מרגישה שיפור. אני מאוד מבולבלת מנציגות הלפארמים. כול אחת אומרת משהו אחר והמלצה על טיפולים שונים לגיליון. אשמח מאוד אם תעזרו לי להבין אחת ולתמיד האם קרם לחות וגרם עיניים מספיקים לטיפול בעור או שאני צריכה לשלב גם סרומים ומסכות. העור שלי רגיל נוטה לייסד והקרם לחות על בסיס מים. בבקשה תעשו לי סדר בבלגן רר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחות לפנים

הוספת תגובה

• לחות לפנים - תגובה

שוש מאור
    26/04/2011

דנה שלום, לגמרי אי-אפשר "לעשות סדר בבלאגן" מבלי לראותך. זה לא רציני ולא מקצועי. אני גם ממליצה לך לא לדבר עם יועצות בפארמים היות ותפקידן למכור בלבד והן אינן מבינות בקוסמטיקה, ובודאי שאינן קוסמטיקאיות. מטרתן היא מכירתית בלבד. מציעה לך לגשת לקוסמטיקאית מקצועית שתעשה לך איבחון מדויק לעור ותמליץ לך על התכשירים שמתאימים לעורך כעת. ללא ספק בגיל 37, סביר להניח, שקרם לחות על בסיס מים אינו מספיק, בעיקר אם את מרגישה יובש.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו