עור פנים יבש במיוחד, מה עושים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים יבש במיוחד, מה עושים ?
    אנונימית
    28/04/2011

שלום, אני בת 16 סובלת מאקנה קלה מאוד וניסיתי כל מני משכות וסבונים יום יומיים של פילינג עדין כדי להקל על האקנה , מה שקרה זה שהפצעונים בקושי יוצאים אבל העור שלי נהיה מאוד יבש ובחלק מהמקומות בפנים הוא מתקלף טיפה וזה נורא לא אסתטי , אני כל הזמן מסתירה את העיגולים האדומים של הפצעונים בקונסילר ומעל שמה שכבה דקיקה של מייקאפ (התכשירים איכותיים כמובן ומותאמים לסוג העור שלי) פעם זה היה נראה טוב אבל עכשיו כשאני שמה אפילו רק קונסילר על המקומות שברצוני להסתיר כל היובש מתבלט ורואים את ההתקפלויות המגעילות ואני לא יכולה לא לשים קונסילר/מייקאפ כי אז רואים את כל הנקודות האדומות .

השאלה היא מה עושים כדי להפתר מההתקלפויות והיובש הנוראי ? אני שמה קרם לחות איכותי של VICHI וזה לא עוזר , וגם קראתי באינטרנט שלחמם חלב במיקרו ולמרוח בתנועות סיבוביות עוזר במיקרים כאלה אז עשיתי פעם אחת קצת שיפר את המצב ויום מחורת שוב אני מתקלפת וכבר שורפות לי הלחיים מרוב היובש.

בבקשה תיעצו לי על משהו אני מסתכלת על עצמי במראה ובוכה , מצב הפנים שלי מוריד לי את כל הביטחון ואני נגעלת מאיך שהפנים שלי נראות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור פנים יבש במיוחד, מה עושים ? - תגובה

שוש מאור
    02/05/2011

שרון יקרה, אולי במקום לנסות כל מיני דברים ולבכות מול המראה תנסי ללכת לקוסמטיקאית מקצועית ולשמוע מה יש לה להגיד ואיך אפשר לעזור לך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לות מצוינת לעור פנים יבש מאוד

רות
    09/05/2011

תנסי קרם לחות של חברת ROC לעור יבש או אוטופי.
    זה פשוט קרם מצוין יש אותו גם ב-200 מ"ג והוא מופיע בתור קרם גוף אבל מתאים גם לפנים מומלץ ביותר!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו