תענו לי בבקשה לגבי קונסילר,בנוסף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה לגבי קונסילר,בנוסף..
    עינת
    01/05/2007

השאלה מתאריך:29.4
    רציתי גם לשאול באופן כללי לגבי איפור-
    אני נוהגת להתאפר מדי יום,באיפור טוב ואיכותי,שכולל:פודרה-מייקאפ,קונסילר,סומק וליפסטיק.
    התוצאה שמתקבלת נאה למדי ,אם כי התחושה הכללית היא שיש מקום לשיפור, כי איפור יכול לחולל פלאים.נראה לי שהגוונים שבחרתי מתאימים לגוון עורי.השאלה שנשאלת היא :האם רק בידי המאפרות המקצועיות טמונים סודות הפלא?מה שאינו נמצא בידי נשים מן השורה..והאם בכל זאת יש מקום להפקיד את המראה בידי מאפרת מקצועית כדי לשדרג את המראה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגולשת ששאלה באופן כללי על איפור

רחלי אלמקייס
    01/05/2007

בהחלט אם תפקידי את פנייך בידי מאפרת את תראי תוצאות שונות, למאפרת מאחר והיא למדה יש את הכלים הנכונים וזה אומר להבליט את מה שצריך ולהסתיר את מה שלא צריך זהו מאפר טוב, קימים קורסים נרחבים בשוק ללמוד איפור אישי בד"כ 2-3 מפגשים ואת לומדת לאפר את עצמך בטכניקות חדשות, נסי לתאם עם מנהלת הפורום שירה היא מעולה את רק תרווחי.
    תנסי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לרחלי.

עינת
    01/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתאפר לבד, או אצל מאפרת?

שירה אוחיון
    02/05/2007

קודם כל זה מאוד יפה שאת באמת מקפידה לרכוש מוצרים איכותיים ושיש לך מודעות לאיפור.
    אני חושבת שכל אחת יכולה לאפר את עצמה ולהגיע לתוצאות מרשימות. עם כל הכלים שיש היום (אינטרנט, תוכניות טלויזיה, עיתונונים) אפשר בכיף ללמוד איך לאפר את עצמך בדרך נכונה.
    אני ממליצה שליום יום תאפרי את עצמך כמו שאת יודעת, וכשאת באמת רוצה להראות טוב, כשאת צריכה לצאת לאירוע כל שהו או שסתם בא לך להשקיע את בהחלט יכולה להזמין מאפרת שתגרום לך להראות מיליון דולר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שירה.

עינת
    02/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו