פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג
    מירי
    28/01/2007

האם לעור עדין עם נקבוביות פתוחות לא מתאים פילינג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג

הוספת תגובה

• פילינג

רחלי אלמקייס
    30/01/2007

מירי פילינג תפקידו להשאיל תאים מתים מהעור וע"י כך לגרום למראה עור אחיד ורענן, לספיגה טובה של החומרים שיונחו אח"כ, ולכן פילינג מתאים ויש לעשות בכל סוג עור.
    ישנם סוגים רבים של פילינגים המותאמים לעור לפי סוגו, לעור עדין יש לעשות פילינג נוזלי קליל או פילינג אבקתי קליל המבוסס על אורז שפעולתם על העור אינה אגרסיבית, לא הייתי ממליצה לך פילינג גרגרי.
    פילינג לעור עדין יש לחברת סומה הרבה, או פילינג של חברת דרמהלוגיקה, אשמח לעזור ולהפנות אותך למקומות בהם תוכלי לרכושם.
    בהצלחה רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשמח לשמוע איפה ניתן לרכוש

מנומשת
    08/02/2007

ורצוי לי פילינג על בסיס חומרם טבעיים בלבד. אם יש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למנומשת

רחלי אלמקייס
    14/06/2007

בקשר לשאלתך לגבי מוצרי טיפוח ובינהם פילינג אשמח לייעץ לך אם תרצי צרי עימי קשר במספרה של שוקי זיקרי בן יהודה 183 ת"א שם אני נימצאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו