מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעווהאירה18/05/2011
כל השנים האלה אני השתמשתי בסכין גילוח, היום החלטתי ללכת לעשות שעווה, לא שהיה הרבה שיער ברגליים אבל גם לא קצת.. היא אמרה משום שאני התחלתי עם שעווה אין לגעת ברגליים עם סכין גילוח למה כך?
וגם כשחזרתי הביתה שמתי לב שהיא לא הוציאה לי את כל השיערות נישארו כמה זיפים קטנים, ולפני זה היא אמרה בגלל שזו פעם ראשונה שלך תצטרכי לבוא אליי בעוד שבועיים גם עם השיער לא יהיה ממש ארוך.. מה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח ושעווה
אנונימית19/05/2011לגיטימי למגי מה שהיא אמרה לך מכיוון שלאחר שנים רבות של גילוח השיער ברגלים לא צומח בצורה אחידה לכן בפעם אחת אי אפשר להוציא אותו עם שעווה עם השורש-דרושים בהחלט מספר טיפולים על מנת שכל השיערות יגדלו בצורה אחידה וככה בפעם אחת לאחר מפר טיפולים תוכלי לעשות שעווה-בקשר לסכין גילוח גם זה נכון אם החלטת שאת מוותרת על הורדה בסכין גילוח ומתחילה בשעווה הקפידי על זה!! כל פעם שתגלחי את השיער את תחזקי את השורש-המטרה היא להחליש את השורש על ידי שעווה לכן הימנעי מגילוחים והקפידי על שעווה-יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)