שעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה
    אירה
    18/05/2011

כל השנים האלה אני השתמשתי בסכין גילוח, היום החלטתי ללכת לעשות שעווה, לא שהיה הרבה שיער ברגליים אבל גם לא קצת.. היא אמרה משום שאני התחלתי עם שעווה אין לגעת ברגליים עם סכין גילוח למה כך?
    וגם כשחזרתי הביתה שמתי לב שהיא לא הוציאה לי את כל השיערות נישארו כמה זיפים קטנים, ולפני זה היא אמרה בגלל שזו פעם ראשונה שלך תצטרכי לבוא אליי בעוד שבועיים גם עם השיער לא יהיה ממש ארוך.. מה הכוונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה

הוספת תגובה

• גילוח ושעווה

אנונימית
    19/05/2011

לגיטימי למגי מה שהיא אמרה לך מכיוון שלאחר שנים רבות של גילוח השיער ברגלים לא צומח בצורה אחידה לכן בפעם אחת אי אפשר להוציא אותו עם שעווה עם השורש-דרושים בהחלט מספר טיפולים על מנת שכל השיערות יגדלו בצורה אחידה וככה בפעם אחת לאחר מפר טיפולים תוכלי לעשות שעווה-בקשר לסכין גילוח גם זה נכון אם החלטת שאת מוותרת על הורדה בסכין גילוח ומתחילה בשעווה הקפידי על זה!! כל פעם שתגלחי את השיער את תחזקי את השורש-המטרה היא להחליש את השורש על ידי שעווה לכן הימנעי מגילוחים והקפידי על שעווה-יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו