פצעים -דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים -דחוף
    ג'ולי
    02/01/2008

שלום אני בת 29 יש לי עור מעורבבאזור ה- T ורגיל בשאר האזורים,לפני חודש עשיתי טיפול ניקוי אצל קוסמטיקאית לפני כחודש כי סבלתי מנקודות שחורות באזור האף ומאז הופיע בלחיים פצעים קטנים , ניסיתי הרבה סבונים ופילינגים ומסכות וזה לא נעלם. חשוב לציין שאף פעם לא סבלתי מפצעים והיה לי עור חלק . זאת פעם ראשונה שאני עושה טיפול אצל קוסמטיקאית אני לא יודעת מה קרה ולמה עור נהיה מחוספס עם פצעים ( לא מוגלתיים ) .
    מה לעשות? האם יש משחה או קרם בבית מרקחת או אצל קוסמטקאית שיכול לעזור לי?
    מודה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים -דחוף

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

ג'ולי
    04/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגולי

רחלי אלמקייס
    05/01/2008

הקשר לטיפול הקוסמטי שעברת יכול להיות אם כן באופן מיזערי מאוד.
    קיימת האפשרות לרגישות של אחד התכשירים או מזון, בכל מקרה צריך לראות על מנת לתת פיתרון,
    בכל מקרה בנתיים מרחי קרם פרופולן זהוא קרם אנטיספטי המיוצר מדונג של דבורים, הקרם הוא כמו מסכה מרחי אותו על האזורים בשכבה דקה למספר שעות או למשך הלילה, ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות בלבד.
    אשמח אם תשאירי לי אימייל שלך שנוכל לתקשר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המיל שלי

גולין
    05/01/2008

תודה על התשובה אבל איפה אני משיגה את הקרם בחיפה?
    אשמח את תצרי קשר במיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגולי

רחלי אלמקייס
    08/01/2008

רשמתי לך תשובה באימייל שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו