סובלת מכתמים בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מכתמים בעור
    יעל
    05/01/2008

היי, אני ממש סובלת מכתמים על עור הפנים (כתמי שמש ומאקנה שנרפאו). כיצד אפשר לפל בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מכתמים בעור

הוספת תגובה

• ליעל, יקירה

רחלי אלמקייס
    05/01/2008

תשובות רבות ומאמרים רבים כתבתי בפורום על הנושא, חפשי בין התשובות, אבל בנוסף אני אענה לך אישית.
    יעלי ראשית שבאים לטפל בפיגמנטציה יש לשאול מה גילו של הכתם ? כמה זמן הוא על העור? האם אני עושה מעט פעולות על מנת שהכתם לא יחמיר כמו: פילנג שבועי וחסם שמש בכל יציאה מהבית.
    אשמח לדעת מה גילך? איך טיפלת באקנה? מה מצב העור כיום?
    באופן כללי לטפל בפיגמנטציה אפשרי בהחלט אבל עליך לדעת שלא תהיה שלגיה בפגמנטציה יכולה להתבהר בין 50% ל70% אם הכתם חדש, אם הכתמים "מבוגרים" יהיה קשה יותר להסירם ולהבהירם עד 40% , אז כידצ מטפלים באופן כללי יש צורך בסדרת הבהרה שתעשה ע"י הקוסמטיקאית, בערך בין 4 ל 8 טיפולים במקביל הכי חשוב זה לטפל בבית ולהמשיך את הפעולה שהקוסמטיקאית התחילה הטיפול בבית יכלול פילינג , סרום הבהרה, קרם הבהרה, חסם שמש ומסכה, ישנם מספר חברות שהחומרים שלהם מבאים תוצאות מעולות אשמח לדבר איתך אנא השאירי לי אימייל.
    בהצלחה מקווה שעזרתי ולו במעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

יעל
    06/01/2008

היי יעל, אני יכולה לספר לך מניסיון שסבלתי מכצמי אקנה על הפנים. הייתי אצל קוסמטיקאית שלא עשתה לי טוב בכלל! נאלצתי לפנות לרופא עור שלבסוף המליץ לי לעבור טיפול בפרופורציה טכניקה ממש טובה. והם ממש עזרו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן מומלץ

טליה
    07/01/2008

גם אני עברתי שם טיפול בטכניקה שלהם (הייתי חייבת לעשות זאת לפני החתונה) וממש יצא טוב. הכתמים על הפנים נרפאו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל ולגולשת שכתבה בענין

רחלי אלמקייס
    08/01/2008

יעל חמודה ראשית אין להכליל את כל הקוסמטיקאיות, טיפול בכתמים מצריך נסיון רב וידע וגם אז ואמרתי זאת מספר פעמים אין הבהרה מוחלטת של הכתם אין אפשרות להפוך לפני שלגיה,כל עור עם כתמים מגיב אחרת ובנוסף תלוי כמה זמן קיים הכתם ( בקרוב אכתוב לאתר מאמר בנושא).
    בקשר למכשירים ש מטפלים בפיגמנטציה שם הסיכון רב יותר יכול להיות שבעיקבות טיפול הכתם יוחרף ב2 -3 דרגות.
    לידע כללי כל נושא פיגמנטציה נשפט לגופו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו