מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה בנוגע למייק אפ וקרם לחותרחלי13/06/2011
שלום!
יש לי שאלה חשובה!
האם אני יכולה לשים קרם לחות (רגיל, לא free oil) על מייק אפ שהוא נטול שמן?
אני בת 18 אם זה עוזר.
זה נורא חשוב לי לדעת אם זה משנה כל כך ויכול להזיק לעור איכשהו..
בכלל מה עדיף?
צריך לשים לב גם למוצרים שהם אנטי אייגינג אני מבינה נכון? כי זה לקמטים וכאלה.. שלא לקנות אותם בטעות.
יש תקופות שהעור שלי יבש ויש תקופות שהוא מפריש הרבה שומן, שמנוני כזה.. איך לבחור מוצרים??? זה כבר משגע אותי. אני פוחדת שכל פעם שאני מתאפרת אני מזיקה לעור מהתכשירים..
לפני כחודשיים היה לי יובש בפנים, יכול להיות ממזג האוויר וכולם אמרו לי שזה סבוריאה, אבל לאחרונה אין לי את זה. העור שלי נראה רגיל לא יבש כמו פעמים קודמות. זה היה קורה אחרי מקלחת. עכשיו הוא בעיקר שמנוני.. לא הרבה פצעים. פצע פה פצע שם וכמה שחורים אבל חוץ מזה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה בנוגע למייק אפ וקרם לחות - תגובה
אינה בן נון13/06/2011רחלי, אולי לא הבנתי טוב מה שכתבת אבל עוד לא שמעתי למה שמים קרם לחות על המייק אפ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה בנוגע למייק אפ וקרם לחות - תגובה
שוש מאור14/06/2011רחלי, ראשית, קרם לחות שים מתחת למייק-אפ. את קרם הלחות יש לשים על עור נקי שנשטף קודם בסבון או ג'ל מיוחד לפנים. אם יש לך עור מפריש שומן, מבריק ומעט פצעונים חפשי ג'ל לעור בעייתי. קרם לחות שמתאים לך הוא קרם לחות על בסיס מים, לעור צעיר. כל מה שקשור לאיפור (ומייק-אפ נכלל בתוך זה) יגיע מעל ללחות. עדיף לחפש לחות עם מסנן קרינה לא על בסיס שומני בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן לא הבנתן אותי נכון.
רחלי17/06/2011אני התכוונתי לקרם לחות שבא מתחת למייק אפ, זה אמור להיות ברור לא?. זה לא הגיוני שאני אגיד שצריך לשים מייק אפ ואז קרם לחות. אתן לא הבנתן אותי נכון פשוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי. אז קניתי קרם ומייק אפ
רחלי17/06/2011קניתי קרם לחות נטול שמן (לא יודעת אם הוא מבוסס על מים, לא רשום, אבל נראה לי שכן כי הוא לא מכיל שמן) שמכיל "חומצה סליצילית". לא יודעת מה זה. הייתי בסופר פארם וביקשתי קרם שיתאים לעור שלי וזה מה שהדיילת מכירות נתנה לי. כי היא ראתה פה ושם קצת שומני בגלל הפצעוני וקצת יובש. קרם
קניתי מייק אפ נטול שומן עם מסנני UVA כנראה קרני שמש.. spe6 לעור שמן ומעורב.
השאלה שלי זה אם אפשר ששני המוצרים הקרם לחות והמייק אפ, שניהם יהיו נטולי שומן?
לא יצור נזק לפנים? הרי לפעמים הן יבשות וזקוקים למעט שומן..
פעם אחרונה ששמתי קצת שרף לי הקרם..
אגב, שני המוצרים של אותה חברה. אני מקפידה לתאם את המוצרים. ולא אחד כזה ואחד כזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי. אז קניתי קרם ומייק אפ - תגובה
שוש מאור18/06/2011רחלי, אם הקרם מעט שורף יכול להיות שהסיבה היא מעט החומצה שיש בקרם. חומצה סליצילית אכן יעילה למעט אקנה. אין בעיה בשימוש בשני המוצרים ביחד, ואגב, אין הכרח להשתמש בסדרה מסוג אחד.. לפעמים אפילו עדיף לערבב (כדי לתת לעור מוצרים שונים ולא את אותו הדבר..).נראה שבסה"כ מה שקנית בסדר למרות שאין לי יכולת כמובן לבדוק את זה מעל המסך ומבלי לראות את עור פנייך. תנסי להשתמש תקופה מסויימת ולראות איך העור מגיב. באופן כללי אני מעדיפה שקוסמטיקאית תייעץ ותתאים מוצרים ולא דיילת יופי בפארמים שכל השכלתה הוא לדעת למכור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי. אז קניתי קרם ומייק אפ - תגובה
יפית קוריש18/06/2011המלצה שלי לקנות קרם לחות שמותאם לסוג העור, כלומר במידה והעור "שמן" רצוי לקנות על בסיס מים. אבל ישנן סוגים רבים של לחות שמיועדת לעור שמן ולכן את צריכה לנסות על הפנים ולהרגיש מה נכון לך.
לי יש עור פנים שמנוני ובעבר פניתי לחברות רבות שאמרו לי שאני צריכה לקחת משהו שמייבש וכו' וכך עשיתי ולצערי לא היה שיפור אלא בדיוק ההפך ולכן ניסיתי קרמים שונים עד שהיום סוף סוף מצאתי את מה שנוח לי וטוב לי לפנים.
כשאת רוכשת לחות את צריכה להרגיש שנעים לך בפנים לאחר שאת מורחת את הלחות, ואין שום דבר שמציק או שורף וגם שאין תחושה של יובש בפנים או שאת מרגישה כאילו "מזיעה" את הלחות .
ולגבי מייק אפ, הצורך במייק אפ על בסיס מים לעור שמן הוא שהמייק אפ מתייבש היטב והוא תורם לעמידות המייק אפ על הפנים אפילו ביום לח מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)