איפור קבוע , לייזר במפשעות ובבית הש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור קבוע , לייזר במפשעות ובבית הש
    ויקי שבתאי
    06/01/2008

יש לי שאלות בשני הנוושאים:
    איפור קבוע : כמה זמן מחזיק מעמד איפור קבוע איילנר וכמה זמן תוחם שפתיים , כמה עולה לעשות בעיניים וכמה בשפתיים ומי מומלצת באזור חדרה?
    עשיתי טיפולי לייזק בבית השחי ובמפשעות בבית חולים אלישע ואני לא לגמרי מרוצה מהתוצאות. ישנו אמנם שיפור ודילול ניכר אבל עדיין אני לא במצב שמאפשר לי ללכת עם שרוול קצר או לים מבלי להוריד שערות? האם המשך טיפול יעלים את השערות לגמרי או שהמצב אליו הגעתי הוא השיעור המינימלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לויקי שבתאי

רחלי אלמקייס
    11/01/2008

איפור קבוע לא משנה היכן מחזיק עד שלוש שנים בשפתיים מחזיק לפעמים מעט פחות, באיזור חדרה יש מישהי שמגיעים אליה מכול הארץ למזלך היא גרה קרוב, שמה אורלי היא גרה באור עקיבא אשמח לתת לך פרטים אם תשאירי לי אימייל.

כשעושים טיפולי לייזר עליך לדעת שאין העלמת 100% שיער רק עד 80%, אם נשאר לך 80% את יכולה ללכת מבלי להוריד שיער כי עם הטיפולים השיער הופך לפלומתי כלומר לשיער עדין דק ובהיר,אם אינך מרוצה מהתוצאות אז קחי עוד מספר טיפולים בודדים בפרופורציה מומלצים מאוד.

מקווה שעזרתי בהצלחה רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו