גבה כהה וגבה בהירה יותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבה כהה וגבה בהירה יותר
    רוית אסף
    23/06/2011

עשיתי איפור קבוע בגבות לפני כשלושה חודשים, צד אחד הבהיר יותר, כעת יש לי גבה כהה וגבה בהירה יותר, העיניין הוא שאני רוצה להסיר את האיפור הקבוע הזה לגמרי, אני מתחרטת. השאלה שלי האם אפשר להבהיר את צבע האיפור הקבוע ע"י לימון?
    כלומר למרוח כל פעם מיץ לימון על הקעקוע. וע"י כך להבהיר אותו ובהמשך למחוק אותו?
    האם יש דרך נוספת למחוק איפור קבוע ע"י קרמים להבהרת כתמים וכו.
    איני רוצה לעשות הסרה ע"י לייזר. אני מעוניינת לנסות להסיר את האיפור לבד.

תודה על התייחסותכם לבעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבה כהה וגבה בהירה יותר

הוספת תגובה

• הסרת איפור קבוע בגבות - תגובה

אינה בן נון
    28/06/2011

היי שלומית
    אם האיפור שלך טרי את יכולה להשתמש בכל אמצעי מבהיר או חומצות אצל קוסמטיקאית כדי לנסות להבהיר ככל האפשר את הגבות שצויירו. הכל שאלה של כמה עמוק נמצא החומר
    אינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי הקודמת

שלומית
    23/06/2011

קראתי באחד האתרים באינטרנט שאפשר להבהיר עיגולים כהים מתחת לעיניים, אצלי הבעייה קיימת שנים היא לא קשורה לבעייה בריאותית. היה כתוב באתר שניתן להבהיר את העיגולים הכהים מתחת לעיניים ע"י הנחת פרוסות מלפפון מרוחות בלימון.
    האם זה נכון? או שזה יכול להזיק לעיניים.

תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי הקודמת - תגובה

אינה בן נון
    30/06/2011

שלומית
    לימון ידוע כגורם להבהרה אבל האמת שלא ניסיתי שיטה כזאת, בכל אופן בזהירות ליד העיניים עם לימון -זה יכול לצרוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו