מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת בשתן מה מותר ומה אסורדניאלה29/06/2011
שלום,
יש ללי בן זוג חדש מקיימים יחסים ללא אמצעים (עברנו בדיקות הכל תקין) לצורך העינין לפני שבוע התרבית שלי הייתה שלילית. אתמול בצעתי עוד בדיקה כי חשתי צריבה קלה (שנכון לעכשיו כבר חלפה) וקצת ריח שגם חלף. מתרבית ששלחתי אתמול הליקוציטים גבוהים עומדים על 500. ובשתן המקרוסקויפי על *37. מרגישה מצויין, אבל כנראה שיש שוב דלקת. רציתי לדעת. מותר , אסור , כדאי, לא כדאי לקיים יחסי מין (ללא אמצעים) אם יש כביכול דלקת אבל בפועל הכל מרגיש טוב.
אני מרגישה שזה משפיע עלי בצורה נפשית חמורה, אני בוכה וזה גם די מרחיק אותי מהגבר שלי. פתאום הכל נעשה בחשש אפילו לגשת לשירותים שמה יהיה שוב ריח בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת תרבית
דניאלה30/06/2011coli>10,000
הבנתי בגלל שזה לא גדול מ 100,000 אין מה לקחת אנטיביוטיקה.
למרות שהליקוציטים גבוהים. האם קיום יחסי מין עכשיו יכול לגרום לזה להחמיר ואולי כן עלולה לתפתח דלקת?
העינין הוא שהריח מגיע תמיד בשתן של הבוקר(רק יום אחד עם ריח טיפה מוזר ואח"כ הכל כרגיל בבקרים שאחרי).. וגם במשך היום אין ריח, הפרשה או כל דבר אחר. אני כמעט בטוחה שזה קשור ליחסי מין כי אנחנו שוכבים לפחות פעם ביום. אני שותה הרבה והשתן צלול. כנראה שזו סתם התראת שווא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן מה מותר ומה אסור - תגובה
ד''ר נחום זילבר08/07/2011ממליץ אנטיביוטיקה ל5 ימים לפי הרגישות ולאחר מכן משך 3 חדשים טיפול מניעתי אנטיביוטי יומיומי.פני לרופאך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה
ד''ר נחום זילבר08/07/2011כמובן לאחר ביצוע בדיקת שתן כללית ותרבית חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)