מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזיקפהמשה07/01/2008
שלום רב!
אני בן 32. אני סובל מזיקפה חלשה. כדי להשיג זיקפה אני צריך לשפשף חזק (או לנער בכח). המגע עצמו לא נעים ומתסכל, הגירוי חלש ובד"כ מכאיב ומעצבן! כשכבר יש זיקפה, היא חלשה: יורדת כשאני מפסיק לשפשף, האורך והרוחב להערכתי כ 2/3 ואולי 1/2 ממה שהאיבר "מסוגל", והאיבר עצמו לא קשה כלל.
בבוקר יש זיקפה, אבל היא חלשה. ובזמן קרי לילה אותו כנ"ל. בקיצור, אף פעם אין זיקפה מלאה.
כמו כן, כשיש הזיקפה, האיבר נראה מוזר: כאילו מחולק לשניים, כאשר החצי התחתון של האיבר יחסית נפוח, ואילו החלק העליון פחות נפוח, ולפעמים נראה אפילו נפול (תלוי בחולשת הזיקפה). לאחרונה, שמתי לב, שמרקם העור באיבר לא אחיד: באותו מקום שהאיבר "נחצה" לשניים, העור כהה יותר, וישנה מעין טבעת של עור כהה מתוח סביב האיבר, שנראה שהיא לוחצת על האיבר, כך שבזמן הזיקפה החלק שסביבו הטבעת צר יותר, ולמעלה ממנו שוב יש התרחבות (כמו צורה של שעון חול, אם לנסות להמחיש...).
מעבר לזה (ולא ברור לי אם זה שייך...) לעולם אין לי תחושת אורגזמה (שפיכה כן, אורגזמה לא).
מה כאורולוג יש לך לומר על כך?
ואם למקד את השאלות: מה זאת "הטבעת" הזאת שסביב האיבר? תופעה מוכרת? בעיה לאורולוג או רופא עור?
האם "הטבעת" הזאת, היא שגורמת לי לזיקפה חלשה?
האם תיתכן בעיה בכלי הדם באיבר? האם יש בעיה אחרת? איזו בעיה? ובאילו בדיקות זה כרוך? האם יש טיפול ואיזה?
האם הבעיות בתחושה, כאב, חוסר תחושת הנאה, חוסר אורגזמה - עשויות לנבוע מבעיה אורולוגית, או שמא עלי לחפש פתרון בכתובת אחרת?
אני מצטער על גודש השאלות, ומודה לתגובתך מאד -מאד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר09/01/2008אכן, גודש השאלות אינו מאפשר תשובה באינטרנט. עליך לפנות לאורולוג ולרופא עור ומין שיבדקו את העניינים לעומקם ויחליטו במידת הצורך על טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)