מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתן מרובהיהודה08/01/2008
אני בן 29 ומזה כשנתיים יש לי שתן מרובה בכמה סגנונות (לפעמים יוצא קצת בתחושה של אי התרוקנות , לפעמים יוצא רגיל בתחושת התרוקנות, אבל הלאחר רבע עד חצי שעה זה חוזר שוב פעם, לפעמים אני צריך להתאמץ כדי להוציא ,ואף להתרכז כדי להוציא את השתן) הלכתי לרופא ועשיתי מספר בדיקות (כולל אולטרא סאונד כליות ובחינת השארית) והכל היה תקין. הופנתי לאורולוג והוא אמר שכל הבדיקות תקינות ומה שנשאר לעשות זה חוקן משני כיוונים ,זו בדיקה כואבת ולכן ירדתי מזה והאורולוג לא לחץ עלי לעשותה.
במשך התקופה הזו שמתי לב שהתופעה מתעצמת בעיקר כאשר לא ישנתי טוב בלילה.
בנוסף אני לא נותן צואה באופן תדיר, וגם לא הרבה (מעין עצירות שהיא טבעית) , ונראה שיש קשר בין שני הדברים , כי לפעמים עד שאני לא נותן צואה , תדירות השתן מתגברת , וגם לאחר מתן הצואה עדין יש דחיפות ולאחר זמן מה זה פוחת. (יש לציין שגם במתן צואה , אין לי תחושה של התרוקנות טוטלית)
ברצוני לדעת האם יש קשר בין שני הדברים. ואם עלי לחזור לאורולוג ולעשות את הבדיקה של החוקן? , האם יש בה סיכון?, והאם כל זמן שאני לא הולך אני יכול לגרום לנזק יותר גדול?
כעת אני שותה יותר מים וחלב ואוכל כל יום שזיפים מיובשים, לועס את האוכל לאט , משתדל לא ולאכול מאכלים שגורמים לעצירות, האם זה יכול להוות פתרון לבעיה?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודה
ד''ר נחום זילבר09/01/2008החוקן אינו כואב.
לגבי בעיותך השונות של מערכת השתן ןהעיכול הייתי ממליץ שגם נוירולוג ופרוקטולוג יבדקו אותך. יתכן ויש צורך בבדיקות הדמיה נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)