מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה,השלכות ושיטות טיפולמודאג08/01/2008
אני בן 29 ובצבא מצאו לי ורקוצלה.רק היום , כשאנחנו מנסים להיכנס להריוןנשלחתי לבצע בדיקת אולטראסאונד וקיבלתי הפניה לבדיקת זרע. אובחנה אצלי וריקצלה בצד שמאל דרגה 2-3 .
להלן התוצאות של בדיקת הזרע:
abstinence 5 days
viscosity normal
volume 3.4
ph 8
count 12
tot count 40.8
mitility I 40%
grade 2
normal 1%
borderline 1%
AMORPHOUS 70%
pyriform 16%
round 1%
tail 4%
midpiece 7%
prem.cell +
wbc +
fructose normal
משיחה עם האורולוג הוא אמר שיש פגיעה בספירה, בתנועה ובצורה וצריך לבצע ניתוח.
ורק אחרי 3-6 חודשים נוכל לנסות שוב. הוא אמר שאחוזי ההצלחה הם 70%.
כשהתקשרתי לקופ"ח אמרו לי שיש אופציה נוספת של לפרוסקופ.
שאלותי:
- האם יש סיכוי שבכל זאת ניקלט להריון טיבעי ללא ניתוח?
- בהנחה שהתשובה היא חיובית, האם ה"צורה" הלא טובה של הזר יכולה לפגוע בעובר?
- מה ההבדל בין שיטות הטיפול ומה מומלץ ויכול לעזור לי יותר?
- קראתי שהבעיה יכולה לחזור על עצמה, האם זה אומר שבילד הבא שוב אצטרך לעבור ניתוח?
אני ממש מודאג ואשמח לקבל התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר09/01/2008רצוי לעשות ניתוח בהקדם או בשיטה הרגילה או בלפרוסקופיה. נקווה שאיכות הזרע ישתפר ויהיה הריון. במידה ויש חזרה של הוריקוצלה עושים טיפול אחר ע"מ שהזרע יחזור לתיקנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני...
מודאג10/01/2008תודה על המענה... אבל עדיין לא ממש קיבלתי תשובות לשאלותי...
האם ה"צורה" הלא טובה של הזר יכולה לפגוע בעובר?
מה ההבדל בין השיטות ומה יותר מקובל לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג
ד''ר נחום זילבר15/01/2008"צורה" של הזרע לא פוגעת בעובר כי אין היריון.
אין הבדל בין השיטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)