טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 27 .לפני כשנתיים אחרי אוננות מוגברת. נהיה לי באזור העטרה אי נעימות ואפילו כאבים למגע (כולל בזיקפה) .בלי מגע אין כאבים...ואין לי שום תופעות אחרות כגון צריבה במתן שתן או הפרשות...לא מצליח לחשוב על משהוא אחר. אני לא יכול להנות מסקס או אוננות כי אני פשוט לא מרגיש הנאה במגע(אין שום סימן ויזואלי...הכל נראה תקין). אני כן מרגיש הנאה מהשפיכה עצמה אבל לא מהמגע. רק לאחר השפיכה לכמה שניות אני מרגיש פתאום הנאה באזור העטרה(למגע) וגם זה נעלם די מהר. הלכתי לאורולוג שכנראה לא הבין אותי נכון(אני לא יודע) אבל הוא אמר לי שאין מה לעשות. הלכתי לאורולוג אחר שאמר לי לקחת ויטמין E ל3 חודשים וגם זה לא עזר. אני לא יודע מה לעשות כי זה משהוא שקרה לפני שנתיים ואני מתחיל להרגיש נואש. אשמח אם תמליץ לי על מה לעשות הלאה תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד