טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לדעת אם אימון באופני כושר במכון (3-4 פעמים בשבוע, כל אימון למשך של כשעה) יכול להזיק לאשכים ולפריון? הכיסא הוא כיסא רגיל ולא רחב...
לפעמים אני ממש חושש מזה כשאני מתאמן אני כבר לא מבדיל איפה מציק לי... לרוב לכל אחד כשהוא מתאמן על אופני כושר במכון - יש איזה תחושה לא נעימה שם למטה.. לאו דווקא באשכים. השאלה אם יש כאן איזה סיכון בכמות שעות שכתבתי?
הכיסא יחסית מרופד אבל עדיין אפשר להרגיש את החלק המתכתי שיש מתחת לכיסוי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנן עדויות שרכיבה על אופניים יכולה להשפיע על הפריון כנראה שאופניים במכון מזיקות פחות מאשר בשטח. לרוב ההשפעות השליליות הוכחו באלו הרוכבים נפח אימון גדול משמעותית מזה שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד