לאחר היסטרוסקופיה - דחוף

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לאחר היסטרוסקופיה - דחוף
    אדוה
    18/07/2011

שלום רב,

אני אחרי היסטרוסקופיה בהרדמה.
    בתוצאות- רירית שלפוחית תקינה, ו"באזור המשולש - שינויים דלקתיים כרוניים, בעיקר משמאל". אשמח להסבר על הממצא ומה זה אומר מבחינתי.

בנוסף, הרופא שניתח אותי לא אמר שיש צורך בטיפול תרופתי כלשהו, אולם אני סובלת מאוד מצריבה קשה ביותר בהטלת שתן.
    אורולוג שהתייעצתי איתו בעבר הרחוק (כשחשבתי לעבור היסטרו' ללא הרדמה) אמר לי שיש לקחת אנטיביוטיקה + סדורל במשך מס' ימים, ולכן קניתי את התרופות.
    האם אוכל לקחת אותן עכשיו, להקלה על הכאבים? אני ממש סובלת.
    במידה וכן, מה המינון המקובל של סדורל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר היסטרוסקופיה - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדובר בציסטוסקופיה

אדוה
    18/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אפשר הסבר לתשובה?

אדוה
    28/07/2011

מה זה אומר שינויים דלקתים ברירית השלפוחית?

עליי לציין שסבלתי מתאים טרום סרטניים בפוליפים ברירית הרחם ואני מאוד לחוצה מהתשובה.

אילו בדיקות נוספות עליי לבקש מהאורולוג שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

ד''ר נחום זילבר
    28/07/2011

ההסבר שכתבתי ברור .רירית נראית מודלקת לעינו של הבודק. אין קשר לממצמאים שציינת. פני לרופא שביצע הבדיקה שיעזור לך בהתלבטויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בציסטוסקופיה - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    28/07/2011

זה אומר, שישנם שינויים דלקתיים ברירית השלפוחית באזור מסוים.
    אכן, ניתן ליטול את האנטיביוטיקה שקיבלת מאורולוג למשך 5 ימים וגם סדורל עד 3 כדורים ליום למשך 2-3 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו