מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר היסטרוסקופיה - דחוףאדוה18/07/2011
שלום רב,
אני אחרי היסטרוסקופיה בהרדמה.
בתוצאות- רירית שלפוחית תקינה, ו"באזור המשולש - שינויים דלקתיים כרוניים, בעיקר משמאל". אשמח להסבר על הממצא ומה זה אומר מבחינתי.
בנוסף, הרופא שניתח אותי לא אמר שיש צורך בטיפול תרופתי כלשהו, אולם אני סובלת מאוד מצריבה קשה ביותר בהטלת שתן.
אורולוג שהתייעצתי איתו בעבר הרחוק (כשחשבתי לעבור היסטרו' ללא הרדמה) אמר לי שיש לקחת אנטיביוטיקה + סדורל במשך מס' ימים, ולכן קניתי את התרופות.
האם אוכל לקחת אותן עכשיו, להקלה על הכאבים? אני ממש סובלת.
במידה וכן, מה המינון המקובל של סדורל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בציסטוסקופיה
אדוה18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אפשר הסבר לתשובה?
אדוה28/07/2011מה זה אומר שינויים דלקתים ברירית השלפוחית?
עליי לציין שסבלתי מתאים טרום סרטניים בפוליפים ברירית הרחם ואני מאוד לחוצה מהתשובה.
אילו בדיקות נוספות עליי לבקש מהאורולוג שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
ד''ר נחום זילבר28/07/2011ההסבר שכתבתי ברור .רירית נראית מודלקת לעינו של הבודק. אין קשר לממצמאים שציינת. פני לרופא שביצע הבדיקה שיעזור לך בהתלבטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בציסטוסקופיה - תגובה
ד''ר נחום זילבר28/07/2011זה אומר, שישנם שינויים דלקתיים ברירית השלפוחית באזור מסוים.
אכן, ניתן ליטול את האנטיביוטיקה שקיבלת מאורולוג למשך 5 ימים וגם סדורל עד 3 כדורים ליום למשך 2-3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)