מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה במרקם הזרעאיש10/01/2008
יש לי בעיה במרקם הזרע.
כחודש שאני לוקח פרופסיה, אני לא יודע אם זה קשור לזה.
המרקם של הזרע נראה כאילו הזרע נקרש עוד לפני שהוא יוצא.
ישנה הפרדה בין חומר שכבר עבר קרישה לבין נוזל מימי לחלוטין כמעט כמו שתן.
יוצאים ממש שני חומרים שונים אחד הוא קרוש והשני נוזל לא סמיך.
אנא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איש
ד''ר נחום זילבר15/01/2008איני מכיר בעיה שכזו. תבצע בדיקת זרע ונהיה כולנו חכמים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני נתקלתי בתופעה דומה...
לירן05/04/2008נוטל פרופסיה באופן קבוע,
לאחר נסיון (מטופש) לקחת מינון גדול יותר של פרופסיה ( 2 מ"ג במקום 1) במשך כחודש בשביל השפעה חזקה יותר התחלתי בעת הפליטה להבחין בגושי ג'לי צהובים שניתן לפורר עם האצבעות שנפלטים יחד עם נוזל הזרע הרגיל.
פליטת זרע הייתה בזמנו ממש קשה (יציאה של גוף גדול דרך צינור צר) והשאירה צריבה מוחשית באיבר.
היום לאחר הקטנת המינון חזרה הגושים נעלמו עם הזמן אולם במקום בו הורגשה הצריבה הופיעה עקמת קלה של הפין כלפי מעלה.
ד"ר. האם יש סיכוי שתוך זמן מה העקמת תעלם? ואם כן/לא האם עלי להפסיק לקיים לזמן זה יחסי מין או להפסיק לאונן?
לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירן
ד''ר נחום זילבר07/04/2008העקמת לא קשורה לפרופסיה ואפשר לנסות לקיים חיי מין תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)