ציסטה באשך

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ציסטה באשך
    חן
    11/01/2008

שלום ד"ר זילבר
    בעקבות כאב מתמשך באשך שמאל פניתי לאבחנה של אורולוג ולאחר בדיקה שלו איבחן(אשכים תקינים,מרקם חלק אחיד ללא אודם,לא רגישים,פין תקין ללא הפרשה,ציסטה אפדיימאלית קטנה משמאל+וריקוצל 1 משמאל.

בביצוע אולטרא סאונד אובחנו הממצאים הבאים:

ציסטה מימין 4 מ"מ +ציסטה משמאל 8 מ"מ אפדיימאלית

אשכים תקינים

שתן לכללית ותרבית תקינים

האורולוג אמר לי כי אין לי סיבה לדאגה אולם עדיין יש לי כאבים חזקים ומטרידים באשך שמאל באופן תמידי.

הרופא אמר לי כי במקרים כאלו לא בצעים ניתוח להסרת הציסטה,אני גם לא מתלהב מלעשות אותו כיוון שהוא מתבצע בהרדמה כללית

אודה לך על עצתך מה לעשות בכל זאת כדי להפסיק את הכאבים החזקים שיש לי באשך שמאל
    אגב אשתי ילדה לפני כ-3.5 חודשים ונימנעו מקיום יחסי מין תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים,האם יכול להיות קשר כי לפני כן לא סבלתי מכאבים

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה באשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן

ד''ר נחום זילבר
    15/01/2008

יתכן שמקור הציסטה האפידידימלית הוא מדלקת שנובעת מהימנעות מיחסי מין משך זמן רב.גם אני לא ממליץ על ניתוח בדרך כלל. תנסה להשתמש בתרופות אנטיאינפלמטוריות כגון: נקסין, וולטרן.לעיתים בזמן התקף כאבים ניתן לטפל 5 ימים באנטיביוטיקה מסוג צפורל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו