מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה באשךחן11/01/2008
שלום ד"ר זילבר
בעקבות כאב מתמשך באשך שמאל פניתי לאבחנה של אורולוג ולאחר בדיקה שלו איבחן(אשכים תקינים,מרקם חלק אחיד ללא אודם,לא רגישים,פין תקין ללא הפרשה,ציסטה אפדיימאלית קטנה משמאל+וריקוצל 1 משמאל.
בביצוע אולטרא סאונד אובחנו הממצאים הבאים:
ציסטה מימין 4 מ"מ +ציסטה משמאל 8 מ"מ אפדיימאלית
אשכים תקינים
שתן לכללית ותרבית תקינים
האורולוג אמר לי כי אין לי סיבה לדאגה אולם עדיין יש לי כאבים חזקים ומטרידים באשך שמאל באופן תמידי.
הרופא אמר לי כי במקרים כאלו לא בצעים ניתוח להסרת הציסטה,אני גם לא מתלהב מלעשות אותו כיוון שהוא מתבצע בהרדמה כללית
אודה לך על עצתך מה לעשות בכל זאת כדי להפסיק את הכאבים החזקים שיש לי באשך שמאל
אגב אשתי ילדה לפני כ-3.5 חודשים ונימנעו מקיום יחסי מין תקופה ארוכה מאוד של כמה חודשים,האם יכול להיות קשר כי לפני כן לא סבלתי מכאבים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
ד''ר נחום זילבר15/01/2008יתכן שמקור הציסטה האפידידימלית הוא מדלקת שנובעת מהימנעות מיחסי מין משך זמן רב.גם אני לא ממליץ על ניתוח בדרך כלל. תנסה להשתמש בתרופות אנטיאינפלמטוריות כגון: נקסין, וולטרן.לעיתים בזמן התקף כאבים ניתן לטפל 5 ימים באנטיביוטיקה מסוג צפורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)