מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מפשעה ואשכיםאנונימי13/01/2008
שלום רב,
אני בן 32 ובשבועיים האחרונים הופעיו אצלי כאבים באיזור המפשעה עם הקרנה לאיזור האשכים.
יש לציין,שלעיתים אני מרגיש תחושת של מעין עקיצה קלה שמופיעה לעיתים, פעם באשך הימני ופעם באשך השמאלי (לא בפרקי זמן מוגדרים יכול להיות אחת ליום או יומיים).יש לי הרגשה שהצד הימני של המפשעה תפוס ובמצב שכיבה זה מתגבר.אינני מרגיש נפיחות באשכים או במפשעה .יש לציין, שעד לפני שבועיים עסקתי בעבודה הקשורה לסבלות,אך מעולם לא חשתי כאב באיזורי המפשעה והאשכים פרט לפעם אחת, בערך לפני שנתיים אך זה חלף מהר.קבעתי תור לאורולוג אולם לצערי נקבע לי התור רק לעוד שבועיים.
רציתי לדעת:
1.מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלו?
2.האם יש קשר סיבתי לאופי העבודה שעסקתי בו?והאם יכולות להופיע תופעות לוואי עקב העבודה?
3.מה הסיבה שכאב זה מתגבר מיום ליום?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר נחום זילבר15/01/2008יתכן שזה קשור לעבודה פיסית קשה ובעיה בגב התחתון המקרינה לכיוון מפשעות ואשכים. אם קיימת בעיה אורולוגית היא תהיה קשורה לאבנים בדרכי שתן וזה האורולוג יצטרך לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)