כאבי מפשעה ואשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבי מפשעה ואשכים
    אנונימי
    13/01/2008

שלום רב,
    אני בן 32 ובשבועיים האחרונים הופעיו אצלי כאבים באיזור המפשעה עם הקרנה לאיזור האשכים.
    יש לציין,שלעיתים אני מרגיש תחושת של מעין עקיצה קלה שמופיעה לעיתים, פעם באשך הימני ופעם באשך השמאלי (לא בפרקי זמן מוגדרים יכול להיות אחת ליום או יומיים).יש לי הרגשה שהצד הימני של המפשעה תפוס ובמצב שכיבה זה מתגבר.אינני מרגיש נפיחות באשכים או במפשעה .יש לציין, שעד לפני שבועיים עסקתי בעבודה הקשורה לסבלות,אך מעולם לא חשתי כאב באיזורי המפשעה והאשכים פרט לפעם אחת, בערך לפני שנתיים אך זה חלף מהר.קבעתי תור לאורולוג אולם לצערי נקבע לי התור רק לעוד שבועיים.
    רציתי לדעת:
    1.מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלו?
    2.האם יש קשר סיבתי לאופי העבודה שעסקתי בו?והאם יכולות להופיע תופעות לוואי עקב העבודה?
    3.מה הסיבה שכאב זה מתגבר מיום ליום?

אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מפשעה ואשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימי

ד''ר נחום זילבר
    15/01/2008

יתכן שזה קשור לעבודה פיסית קשה ובעיה בגב התחתון המקרינה לכיוון מפשעות ואשכים. אם קיימת בעיה אורולוגית היא תהיה קשורה לאבנים בדרכי שתן וזה האורולוג יצטרך לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו