צריבה בשתן עם כאבים במותן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן עם כאבים במותן
    ooo
    12/08/2011

שלום רב,
    לחברתי היתה הטלת שתן עם הפסקה באמצע, אובחנה בדלקת דרכי השתן וטופלה במקרודנטין.

לפני כשבועיים וחצי היתה לי בעיה בהטלת שתן וצריבה והרופא משפחה שלח אותי לבדיקות דם ושתן
    לא נראתה תרבית או חריגה בבדיקות ולכן נתן לי סדורל שרק החמיר את המצב.
    הופניתי למיון והתאשפזתי יומיים במחלקה אורולוגית עם חשש לאבנים בכליות , לא התגלה כלום בC.T ושוחררתי ללא טיפול כלל.
    פניתי לרופא משפחה והוא נתן לי דוקסצילין לחמישה ימים פעמיים ביום שעזר להקלה בסימפטומים. לאחר סיום הטיפול (יום) החלה צריבה בפין וכאב+נפיחות באשכים ונתנו דוקסצילין לעוד חמישה ימים פעמיים ביום.
    עשיתי אולטרסאונד כליות+אשכים והכל היה תקין
    לפני שלושה ימים ביקרתי אצל האורולוג שאבחן אצלי דלקת בערמונית ונתן לי ציפרופלקסצין ל 500 מ"ג 10 ימים.
    אני עדיין מרגיש כאב במותן ימין, ואתמול בלילה היו לי כאבים מוזרים בגב -מעין צריבה מעל המותן בשני הצדדים.
    עשיתי בדיקות לSTDs אבל לאחר שסיימתי את הדוקסצילין שזה לא כל כך יעיל על מנת לאבחן חיידקים ,לדברי האורולוג.
    אודה מאוד על תגובתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בשתן עם כאבים במותן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בשתן עם כאבים במותן - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    19/08/2011

יתכן ונדבקת מחברתך בסקס ללא קונדום. לפי התיאור זה כנראה פרוסטטואורטריטיס. המשך טיפול אורולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו