מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב באשך ימיןפז16/01/2008
לפני כשבועיים החלו כאבים באשך ימין, הופניתי לאורולוג שלא מצא שום דבר(תוך 5 שניות בערך....הייתי האחרון בתור ונראה לי שהוא ממש מיהר......) והפנה אותי לכירורג, ששלח אותי לאולטראסאונד כדי לבדוק אפשרות לבקע.
באולטרסאונד לא נמצא בקע והופניתי חזרה לכירורג.
הבעיה היא שבכל פעם שקובעים תור דרך קופת החולים זה לוקח לפחות שבוע בין רופא לרופא ובינתיים הכאב הולך ומחמיר.
לדעתי הבעיה עדיין קשורה לאורולוג מכיוון שהכאב הוא בעיקר באשך ימין,(האם אני צודק?)
ובימים האחרונים החלו כאבים חזקים גם ברגל ימין ( בעיקר בחלק העליון שלה).
אני מעוניין ללכת לרופא באופן פרטי מכיוון שאני רוצה לפתור את הבעיה במהירות וביעילות (ההפך מקופת חולים...)
לאיזה רופא לדעתך כדאי לי לפנות? אורולוג או כירורג?
האם התסמינים שהצגתי יכולים להעיד על הבעיה שיש לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פז
ד''ר נחום זילבר23/01/2008יתכן, שאורולוג כפי שהיצעת יבדוק אותך היטב, ישלח אותך למספר בשדיקות משלימות ואז ניתן יהיה לדעת האם הבעיה היא אורולוגית או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)