טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
סובל מטיפטופים שמורידים את איכות חייו ל-0 קיבל את כל סוגי הכדורים והיקרים ביותר אתמול ניכנס לניתוח בלונים שבניתוח נאמר לי שהוכנס קרוב מידיי לדופן צינור השופחה ובמילוי הבלון עלול לקרוע את דופן צינור השופחה והניתוח היסתיים במפח נפש עבור אבא שלי ואמר לי המנתח שינתחו אותו שוב בעוד חודש וחצי מה דעתך בנידון האם הסיפור נישמע הגיוני עוד נאמר שהחדירה היתה חלקה ולכן הגיעו עד לדופן הצינור שפיכה והדופן רכה ויהיה קל בפעם הבאה למקם את הבלונים האם יש פה רשלנות או בניתוח הראשון ואיך מגיעים לגאול את אבא מיסוריו תודה אשמח בטל0526260605 המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איבוד שתן זה אחד הסיבוכים של ניתוח הערמונית. הטיפול בבלון יתכן, שהרופא חושב, שזה מתאים לו ביותר. איני יודע. אולם, הייתי מציע הצעה פשוטה, שהרופא המטפל יכניס קטטר לשלפוחית השתן למשך תקופה. כגון, חודש ימים. בתקופה זו הוא יתאושש, לא יסבול מדליפת שתן ואח"כ ניתן יהיה לטפל בו, לתת כדורים ולנסות לעזור לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד