אבא שלי עבר ניתוח להסרת פרוסטטה מאז

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אבא שלי עבר ניתוח להסרת פרוסטטה מאז
    גבי prbe
    16/01/2008

סובל מטיפטופים שמורידים את איכות חייו ל-0 קיבל את כל סוגי הכדורים והיקרים ביותר אתמול ניכנס לניתוח בלונים שבניתוח נאמר לי שהוכנס קרוב מידיי לדופן צינור השופחה ובמילוי הבלון עלול לקרוע את דופן צינור השופחה והניתוח היסתיים במפח נפש עבור אבא שלי ואמר לי המנתח שינתחו אותו שוב בעוד חודש וחצי מה דעתך בנידון האם הסיפור נישמע הגיוני עוד נאמר שהחדירה היתה חלקה ולכן הגיעו עד לדופן הצינור שפיכה והדופן רכה ויהיה קל בפעם הבאה למקם את הבלונים האם יש פה רשלנות או בניתוח הראשון ואיך מגיעים לגאול את אבא מיסוריו תודה אשמח בטל0526260605 המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבי

ד''ר נחום זילבר
    23/01/2008

איבוד שתן זה אחד הסיבוכים של ניתוח הערמונית. הטיפול בבלון יתכן, שהרופא חושב, שזה מתאים לו ביותר. איני יודע. אולם, הייתי מציע הצעה פשוטה, שהרופא המטפל יכניס קטטר לשלפוחית השתן למשך תקופה. כגון, חודש ימים. בתקופה זו הוא יתאושש, לא יסבול מדליפת שתן ואח"כ ניתן יהיה לטפל בו, לתת כדורים ולנסות לעזור לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו