בדיקת npt

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בדיקת npt
    עדי
    30/08/2011

שלום רב,בן 28 כבר כמה שנים סובל מאי יכולת לשמור על זקפה ,בבדיקת זקפת לילה שעברתי לפני כשלוש שנים הופיעו התוצאות הבאות:משך הבדיקה-417 דקות(נרדמתי אולי לשעה וחצי),מס' זקפות-3 ,מס' זקפות אפקטיביות-1 ,זקפה הכי ארוכה-35 דקות,קצרה-5 דק', קשיחות-קצה הפין 100% בסיס הפין_98% . על פניו נראה כאילו הבדיקה תקינה. השאלה שלי היא-האם עם תוצאות כאלה אני יכול להיות רגוע,או שצריך לעבור עוד בדיקות ? גם בסקס וגם באוננות לא מצליח לשמור על זקפה.אני בריא לחלוטין.האם למרות תוצאות אלה ייתכן כי אני סובל מדליפה ורידית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת npt

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת npt - תגובה

ד''ר אורי גור
    01/09/2011

יכול להיות רגוע.
    האם תיתכן עכבה פסיכוגנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן מאוד

רון
    01/09/2011

האמת היא שהבעיה החלה בוודאות כפסיכוגנית ,הייתי מתקשה להגיע לזקפה בגלל פחד. מכישלון ,אבל מאז אוננתי הרבה עם זקפה חלשה ומכאן נובע הפחד שאולי גרמתי לעצמי נזק פיסיולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו