מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התכווצות מוזרה של הפיןגד01/09/2011
היי,
אני בתחילת שנות ה-20.יש לי פין בגודל בערך ממוצע (כשרפוי ובזקפה).לאחרונה קרה לי מקרה מאוד מוזר.
הלכתי לבדיקה אצל רופא עור בבית חולים כדי לבדוק משהו במפשעה. החדשות הטובות הן שמה שהוא בדק יצא תקין, אבל כשהורדתי את התחתונים הפין היה מאוד מאוד מכווץ וממש פיצפון. השאלה שלי היא למה זה קרה? זה צריך להדאיג? יש לציין שזה לא פעם ראשונה שזה קורה.זה כבר קרה לי מספר פעמים, למזלי זה קורה לעיתים נדירות. זה מדאיג כי הוא כאילו "נעלם". הבנתי שיש לזה נטייה לקרות כשקר או לאחר מאמץ פיזי קשה אבל זה לא המקרה....
זה היה מביך שזה קרה אז. זה מאוד פוגע לי בגבריות ובטחון כשזה קורה. הרופא לא אמר לי על זה משהו, אבל אני לא יודע אם הוא רשם על זה הערה בתיק האישי? אני מקווה שלא כי זה מביך ואני לא רוצה שיהיה לזה תיעוד בתיק הרפואי (אלא אם כן זו בעיה שצריך לבדוק ואז אין ברירה)..אני גם חתמתי על ויתור סודיות רפואית אז זה עלול להיות גלוי לעוד אנשים וכמו איך שאמרתי זה לא נעים לי. האם אתה במקרה כזה היית רושם על זה בתיק האישי של הבן אדם (למרות שלא זכור לי שהוא העיר על זה בעל פה ואני לא התלוננתי על זה)? מה הסיכוי לדעתך שנרשמה על זה הערה?
וממה זה נובע?צריך להדאיג?
מצטער מראש על המייל הארוך אבל זה מערער לי את הביטחון וגבריות וגם מדאיג וחשובה לי תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצות מוזרה של הפין - תגובה
ד''ר נחום זילבר02/09/2011זה קורה מדי פעם. זה לא נרשם בתיק הרפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)