הופעת דם בזרע וזקפה חלשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הופעת דם בזרע וזקפה חלשה
    שלומי
    18/01/2008

שלום דוקטור!
    אני בן 20 ובחודש האחרונה הופיע לי דם בזרע.
    תחילה היה זה במרקם מאוד נוזלי ובשבועיים האחרונים הזרע שינה צבעו ללבן-צהוב כאשר יוצאות חתיכות אדומות קטנות בודדות (אני מאמין כי מדובר בדם קרוש שנותר).
    בדיקות תרבית בשתן וזרע העלו תוצאות שליליות.

כמו כן, הבחנתי לאחרונה כי קשה לי להגיעה לזקפה מלאה וחזקה, אך למרות זאת אני כן מצליח להגיע לסיפוק.
    (נכון לעכשיו אין לי בת-זוג ואין זה מהווה בעיה, אך חוששני שבאם זה לא יטופל המצב לא יהיה טוב).

אני יכול לקשר בין שתי התופעות ולהעלות השערה כי הדם שאינו מגיע לאיבר המין מתנקז בזרע. השערה אפשרית או שמא המצאה?

רק לציין שאני משרת בצבא וישנו קושי רב בהפניות אפקטיביות לרופאים מומחים ועל כן אני אשמח לחוות דעתך על מנת שאוכל להכווין את הרופאים השונים לבדיקות מתאימות ולא אתברבר בבירוקרטיה ואדחה את הטיפול.

תודה רבה על העזרה,
    שלומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעת דם בזרע וזקפה חלשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלומי

ד''ר נחום זילבר
    23/01/2008

אין קשר בין זרימות הדם השונות. יתכן, וזה יהיה אירוע חד פעמי. המשך לעקוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר כמעט חודש...

שלומי
    09/02/2008

והתופעה ממשיכה.
    אני עדיין נתקל בדם קרוש בזרע, שתן כבד וזקפה חלשה.

תור לאורולוג יש לי רק בעוד חודש.

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

ד''ר נחום זילבר
    10/02/2008

אם עבר זמן רב כ"כ ועדיין יש דם בזרע עד הגיעך לאורולוג בצע בדיקת US של מערכת השתן וUS טראנסרקטאלי עם התשובות עליך להגיע לאורולוג. הרבה בשתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו