מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הופעת דם בזרע וזקפה חלשהשלומי18/01/2008
שלום דוקטור!
אני בן 20 ובחודש האחרונה הופיע לי דם בזרע.
תחילה היה זה במרקם מאוד נוזלי ובשבועיים האחרונים הזרע שינה צבעו ללבן-צהוב כאשר יוצאות חתיכות אדומות קטנות בודדות (אני מאמין כי מדובר בדם קרוש שנותר).
בדיקות תרבית בשתן וזרע העלו תוצאות שליליות.
כמו כן, הבחנתי לאחרונה כי קשה לי להגיעה לזקפה מלאה וחזקה, אך למרות זאת אני כן מצליח להגיע לסיפוק.
(נכון לעכשיו אין לי בת-זוג ואין זה מהווה בעיה, אך חוששני שבאם זה לא יטופל המצב לא יהיה טוב).
אני יכול לקשר בין שתי התופעות ולהעלות השערה כי הדם שאינו מגיע לאיבר המין מתנקז בזרע. השערה אפשרית או שמא המצאה?
רק לציין שאני משרת בצבא וישנו קושי רב בהפניות אפקטיביות לרופאים מומחים ועל כן אני אשמח לחוות דעתך על מנת שאוכל להכווין את הרופאים השונים לבדיקות מתאימות ולא אתברבר בבירוקרטיה ואדחה את הטיפול.
תודה רבה על העזרה,
שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר נחום זילבר23/01/2008אין קשר בין זרימות הדם השונות. יתכן, וזה יהיה אירוע חד פעמי. המשך לעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר כמעט חודש...
שלומי09/02/2008והתופעה ממשיכה.
אני עדיין נתקל בדם קרוש בזרע, שתן כבד וזקפה חלשה.
תור לאורולוג יש לי רק בעוד חודש.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
ד''ר נחום זילבר10/02/2008אם עבר זמן רב כ"כ ועדיין יש דם בזרע עד הגיעך לאורולוג בצע בדיקת US של מערכת השתן וUS טראנסרקטאלי עם התשובות עליך להגיע לאורולוג. הרבה בשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)