מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת nptחיים20/09/2011
שלום דוקטור עברתי תאונת דרכים מאוד קשה שבעקבותיה נשברו לי 2 חוליות בעמוד השידרה L1-L2 השבר היה שבר פריקה עברתי קיבוע לחוליות.
בעקבות זאת היה לי בעיות בדרכי השטן ביצעתי בדיקת אורודונמיקה שאמרה שכיס השטן שלי התכווץ בנוסף יש לי בעיות של זיקפה מאוד חמורות עד שאפילו כדורי ויאגרה לא עוזרים לי אז אני מזריק זריקות טרימקס לאיבר מיני בשביל שזה יעמוד (לימדו אותי לבצע את הזריקות בבית חולים הדסה).נשלחתי כבר 5 פעמים על ידי הביטוח הלאומי לבצע בדיקת NPT במעבדת שינה ישנתי שם מספר פעמים מכיוון שבכל פעם שהלכתי לבצע את הבדיקה לא היה זיקפה מכיוון שלא היה לי שנת חלום לטענתם .אני לא מצליח לישון שם שינה רציפה מכיוון שאני סובל מתדירות גבוה של שתן שיש לי כל שעה וחצי בערך דבר שגורם לי נדנודי שינה ושינה לא רציפה.
שאלתי דוקטור איזה בדיקה אני צריך לבצע חוץ מזאת על מנת להוכיח שיש לי בעיות בזקיפה כי הרופאים בוועדה הרפואית שהיתה לי בביטוח לאומי קבעו שיש קשר בין הפגיעה בעמוד השידרה לפגיעה האורולוגית החמורה ונתנו לי על אין אונות 30% לצמיתות אבל ביטוח לאומי עירער על החלטה זאת מכיוון שאין לדעת האם קיימת חוסר זיקפה בגלל חוסר הוכחה בבדיקת npt הודה לך דוקטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת npt - תגובה
ד''ר אורי גור20/09/2011ניתן לשאול מכשיר NPT לשינה בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)