טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
האם יתכן קשר? הסבר- אני בן 33 מעשן 15 שנה 2 קופסאות ליום. בשנים האחרונות חש לעיתים צריבה בקצה הפין. הצריבה גוברת מאוד מאוד כאשר אני שוכב.מאוד מציק. גורם לתחושה שיש כאילו שתן ממש בקצה ולעיתים קם ונותן שתן בכמות קטנה. כך שכל לילה אני קם לתת שתן כל 5 דקות עד שאני נרדם. בדיקות אורולוגיות תקינות. אציין שה קורה בשכיבה ישרה על הבטן או הגב ואילו בשכיבה על הצד כאשר אני מכופף התחושה הרבה יותר טובה. 1. יש אולי הסבר לתופעה. מה קורה בשכיבה שלא קורה ביישב /עמידה??? 2. האם יתכן קשר לרעלים שבסיגריות שכן ידוע שניקוטין מופרש בחלקו בשתן. אולי עודף ניקוטין גורם לעקצוץ?!??!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד