מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשך שמאל כואה לעתיםגואל30/10/2011
שלום, אני בן עשרים, ומזה זמן רב אני חווה את התחושה הבאה:
מדי פעם - אחת לחודש עד מספר חודשים אשך שמאל שלי כואב. לא כאב חד וחזק, אבל הוא כן בא בסוג של 'גלים', והכאב יכול 'לפמפם' בזמנים מסויימים. בדרך כלל הוא מתחיל בבוקר כשאני קם, כאשר אז הוא חלש מאד, והכאב מתעצם עד הערב, אז הוא גורם לאי נוחות בתנועה או במנוחה.
אני יכול לשכוח מהכאב לכמה שעות, והוא יופיע שוב, והוא יכול להופיע למשך שעות באופן רצוף. הוא בדרך כלל נעלם בבוקר שאחרי, או בתוך יומיים לכל היותר.
בפעם הראשונה שהרגשתי כאבים באשך שמאל זה היה בהיותי ילד, אז, לאחר בדיקה התברר שמדובר בדלקת. בבדיקה לא מזמן גם הוסבר לי שמדובר בדלקת.
הדבר קורה לעתים תכופות מדי, ואני לא יודע אם הוא צריך תשומת לב מיוחדת. הכאב מופיע אך ורק באשך שמאל.
האם יש דרך טיפול שתמנע את הכאבים האלו?
(אני מסוגל לחשוב על אחת, אבל היא לא רצויה.)
תודה מראש
ג'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך שמאל כואה לעתים - תגובה
ד''ר נחום זילבר06/11/2011פנה לאורולוג ובצע u.s. אשכים כמו כן בדיקות לשלילת אבנים בדרכי שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)