בעיית שימור זקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיית שימור זקפה
    אנונימי
    16/11/2011

שלום,
    אני בן 19, סובל מבעיית זקפה שלא מאפשרת לבצע חדירה.
    חשוב לציין בנוסף שיש לי עקמת בפין הנוטה שמאלה בזווית די גדולה, דבר שאולי קשור לבעיה.

הזקפה שלי לא קשה במיוחד, וגם אותה קשה לי מאוד לשמור למשך זמן אפילו קצר.
    אני ממש מרגיש כאילו אני מפעיל שריר באגן כדי לשמור על הזקפה במלוא חוזקה, ברגע שאני מרפה מלחיצת השריר הזקפה מאבדת את חוזקה במהרה והאיבר מאבד מקשיחותו.

לאחר התייעצות עם רופא לקחתי כדור סיאליס והתוצאות הגיעו בגדול, הזקפה היתה חזקה מהרגיל ולאורך זמן ולא הייתה שום בעיה לבצע חדירה ולשמור על קושי הזקפה, אך חשתי מעט כאבים באיבר בזמן הזקפה, כאבים שלא קורים בזקפה רגילה ללא הכדור (אולי יש קשר לעקמת).

האם יש פתרון אחר מכדורים?
    אני מעוניין לפתור את הבעיה מהשורש ולא להאלץ להשתמש בכדורים בכל פעם שאצטרך.
    אני פוסל בעיה פסיכולוגית כי הקושי להגיע לזקפה חזקה ובעיקר לשמר את הזקפה קיים לא רק בניסיון לחדירה אלא תמיד לכן לא מדובר ב"חרדת ביצוע" וכדומה.
    יצא לי לקרוא קצת על הפעולות הביולוגיות בעת זקפה ועל כך שבעת זקפה יש שסתום החוסם את הדם מלצאת החוצה, אולי כאן הבעיה?

אודה להדרכה וכיוון.
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שימור זקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שימור זקפה - תגובה

ד''ר אורי גור
    20/11/2011

האם קימות זקפות בוקר? איכות הזקפה באוננות?
    ניתן לבצע בדיקת סונר דופלר של הפין ולבדוק זרימת הדם אל הפין וממנו
    פנה לאורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו