מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שפיכה מוקדמתליאור31/01/2008
שלום
אני חייל בסדיר עם חברה קצת יותר משנה.
במהלך יחסים עמה אני סובל משפיכה מוקדמת שמתרחשת לאחר דקה או שתיים במקרה הטוב של חדירה. אינני מאמין שאפקט לחץ או חרדה הם אלו שהחלו את הבעיה, שכן מתחילת קיום היחסים הייתי פתוח איתה מאד וחסר חששות (עדיין כך). לעומת זאת כעת בזמן היחסים קשה לי שלא לחשוב על הבעיה.
שנינו מנסים לפתור את הבעיה יחדיו, ולאחר שקראנו על מדריכים שכביכול מלמדים כיצד "לאמן" את ההגעה לנקודת האל-חזור בעזרת אוננות והפסקה בהגעה לנקודה.
ראוי לציין שגם היא סובלת מכאבים בזמן חדירה, דבר שגם כן גורם לי לחשוב ולהתרכז בנושא ולעשות הכל תוך מחשבה ולא כל-כך זורם - למרות שכרגע היא נמצאת בטיפול והמצב השתפר.
האם זו הדרך הנכונה לטיפול?
ראיתי גם גישה של תרופות, האם הן פותרות את הבעיה לחלוטין לאחר פרק זמן ממושך, או שיש ליטול אותן כל הזמן?
כמה זמן אורך בדרך כלל הטיפול?
בגלל שאני משרת כרגע אין לי כל כך למי או איך לפנות (המון פרוצדורה). לאן אני יכול לפנות באזרחות (ובצבא) כדי לטפל בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר נחום זילבר01/02/2008אכן הדרך הנכונה לטיפול היא מה שאתה עושה. שיטת stop start. אולם ניתן גם לטפל בתרופות מסוגים שונים בנוסף לטיפוך סקסולוגי. לגבי החברה הייתי ממליץ לברר את הבעיה ולפתור אותה עד סופה ע"מ שלא יהיו כאבים במגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)