כיצד מודדים את אורך הפין?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כיצד מודדים את אורך הפין?
    גל
    20/12/2011

אם הבנתי נכון זה הולך ככה:
    משתדלים שהפין יהיה מקביל לרצפה, לוקחים סרגל, מצמידים את שטח הסרגל מלמעלה לפין, ואת קצה הסרגל מצמידים לעצם שנקראת פוביס(העצם שנמצאת מעל הפין).

עד כאן הכל טוב ויפה וברור, עכשיו השלב הלא ברור:
    לתפוס את הפין בדיוק שהוא בשיא הזיקפה ואז לבצע מדידה זה לא פרקטי, לפחות לא בשבילי(אני לא אפרט מדוע), אולי יש כאלה שיכולים, אני בספק, אבל אני בכל מקרה לא אחד מהם.
    זאת אומרת שאני מסתפק באופציה של מדידת איבר המין כאשר אין זקפה.
    אני לא יודע איך זה אצל גברים אחרים, אבל במקרה שלי, כאשר הפין רפוי לחלוטין, הוא נמתח ממש כמו גומי ברגע שאני קצת מושך אותו.
    ופה נכנסת השאלה:
    כשמודדים את אורך הפין כשהוא רפוי, אמורים למתוח את הפין למקסימום, או למדוד אותו כמו שהוא? מה נחשב לאורך האמיתי של איבר המין הרפוי, האורך שלו שהוא מתוח, או האורך שלו שהוא כמו שהוא בלי למתוח?

זו שאלה קריטית בשבילי כי במקרה שלי מדובר בהבדל של 5 ס"מ בין מצב מתוח ללא מתוח.

משום בחיפוש בגוגל לא מצאתי שום התייחסות לסוגייה זו, וזה גורם לי לתהות האם האיבר שלי הוא מיוחד ביכולת שלו להמתח כשהוא רפוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד מודדים את אורך הפין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד מודדים את אורך הפין? - תגובה

ד''ר אורי גור
    21/12/2011

נכון, איבר רפוי יכול להימתח
    אין חשיבות למדידת האורך ולכן כל הפירוט שלך מיותר
    שמח בחלקך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו