חוסר רגישות באיבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• חוסר רגישות באיבר המין
    שלי
    26/12/2011

שלום, הבעיה היא כזאת.. יש לי חבר כבר כמה שנים ואף פעם לא היו לנו בעיות במיטה, אנחנו עדיין שוכבים בתדירות גבוהה
    לאחרונה הוא התחיל להגיד לי שהוא מרגיש אותי פחות כשאנחנו שוכבים, ולפעמים גם בשאר הדברים.
    גם כבר הרבה זמן לא עומד לו עד הסוף, לא משנה עד כמה הוא מגורה
    אני נוטלת גלולות ומאז שהתחלתי לקחת אותן התחילו לי הפרשות סמיכות ולבנות, הוא טוען שבגלל זה הוא לא מרגיש אותי ולפני הגלולות הכל היה בסדר.
    ניסיתי כבר הכל, שטיפות ואפילו החלפתי גלולות עקב התייעצות עם הגניקולוגית ובאמת כשהחלפתי גלולות הפסיקו לי ההפרשות אבל אני חוששת שגם אז הוא טען שהוא לא מרגיש אותי.
    אני נורא מבוהלת והוא לא רוצה לדבר על זה עם אף אחד ממבוכה, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רגישות באיבר המין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה שיש לך זיהום של קנדידה

הדבר
    26/12/2011

את צריכה ללכת לנטורןפת לטיפול בפטרייה, הגלולות גורמות להתפתחותה של הקנדידה, כנ"ל גם צריכה מוגברת של סוכרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא..

שלי
    27/12/2011

אין לי שום פטרייה אני הולכת באופן קבוע לגניקולוגית שאמרה לי כבר אלף פעם שזה משהו שכיח בקרב בחורות שלוקחות גלולות, זה לא הפרשות בעלות ריח ואין לי גירודים ואין לי בכלל תסמינים של קנדידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשות סמיכות ולבנות מעיד על קנדידה

הדבר
    27/12/2011

תראי אני בתור נטורופת, ממליץ לך להוריד סוכרים פשוטים מהתפריט, לקחת פרוביוטיקה, שמן אורגנו, כי שום דבר אחר לא יעזור, וכמובן כדאי לך לנסות לוותר על גלולות ולעבור לאמצעי מניעה אחרים שלא כרוכים בפגיעה בפלורה של המעיים.

מקווה שתרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

שלי
    27/12/2011

הבעיה היא לא בי, פניתי לפה בגלל שאני חושבת שלחבר שלי יש בעיה.. הוא מרגיש אותי פחות לא רק בסקס אלא גם במגע וזה אף פעם לא היה ככה
    ורציתי לדעת אם אפשר לעשות עם זה משהו, אם זה נורמלי בכלל שפתאום מאבדים קצת רגישות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקנדידה זו המצאה של נוטורופתים !

שיר
    29/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו