מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליקוציטים גבוהים בשתןמשה03/01/2012
שלום! בבדיקות שתן האחרונות שלי שלי הראו שיש ליקוציטים גבוהים ברמה של 500 ואירוטרוציטים בין 10 ל- 25. הרופא לא מתייחס לזה כל כך. אני התעקשתי שיתן לי בדיקת תרבית ואכן נמצא חיידק, לקחתי במשך שבוע אנטיביוטיקה ואחריה עשיתי שוב את הבדיקה אך שוב היו הליקוציטים גבוהים(500) אבל לא היה החיידק. מה הסיבה לתוצאה הגבוהה הזו ? כמו כן בבדיקת איסוף שתן ל-24 שעות שעשיתי היתה התוצאה של הקלציום בשתן 302.4. אני בת 67 ,סכרתית (HbA1C- 6.8) מטופלת בגלוקוזמין 1 ליום ובליפיטור ואיזיטרול. תודה מראש על תשובה והתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוציטים גבוהים בשתן - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/01/2012יש כנראה זיהום כרוני בשתן. אולי אינך מתרוקנת היטב? רצוי אנטיביוטיקה מונעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוציטים גבוהים בשתן
משה05/01/2012תודה לד"ר נחום זילבר על תשובתך. הופניתי בשל הבעיה הנ"ל לגיניקולוג שקבע שזה בשל הפרשות שהמקור שלהם הם הסוכר בדם. ורשם לי 6 נרות לטפול אחד ביום. הרוקח אמר שהטפול הוא רק 3 נרות. מעברי אני יודעת שזה הטפול בפיטריות בנרתיק , אין לי פיטריה. האם יתכן שהליקציטים הגבוהים מקורם גניקולוגי? או סכרתי? והאם אחרי 3 טיפולים להפסיק או להמשיך את כל ה-6.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליקוציטים גבוהים בשתן - תגובה
ד''ר נחום זילבר08/01/2012בד"כ סכרתי. סיימי 6 יחד עם שתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)