ליקוציטים גבוהים בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ליקוציטים גבוהים בשתן
    משה
    03/01/2012

שלום! בבדיקות שתן האחרונות שלי שלי הראו שיש ליקוציטים גבוהים ברמה של 500 ואירוטרוציטים בין 10 ל- 25. הרופא לא מתייחס לזה כל כך. אני התעקשתי שיתן לי בדיקת תרבית ואכן נמצא חיידק, לקחתי במשך שבוע אנטיביוטיקה ואחריה עשיתי שוב את הבדיקה אך שוב היו הליקוציטים גבוהים(500) אבל לא היה החיידק. מה הסיבה לתוצאה הגבוהה הזו ? כמו כן בבדיקת איסוף שתן ל-24 שעות שעשיתי היתה התוצאה של הקלציום בשתן 302.4. אני בת 67 ,סכרתית (HbA1C- 6.8) מטופלת בגלוקוזמין 1 ליום ובליפיטור ואיזיטרול. תודה מראש על תשובה והתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליקוציטים גבוהים בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקוציטים גבוהים בשתן - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2012

יש כנראה זיהום כרוני בשתן. אולי אינך מתרוקנת היטב? רצוי אנטיביוטיקה מונעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליקוציטים גבוהים בשתן

משה
    05/01/2012

תודה לד"ר נחום זילבר על תשובתך. הופניתי בשל הבעיה הנ"ל לגיניקולוג שקבע שזה בשל הפרשות שהמקור שלהם הם הסוכר בדם. ורשם לי 6 נרות לטפול אחד ביום. הרוקח אמר שהטפול הוא רק 3 נרות. מעברי אני יודעת שזה הטפול בפיטריות בנרתיק , אין לי פיטריה. האם יתכן שהליקציטים הגבוהים מקורם גניקולוגי? או סכרתי? והאם אחרי 3 טיפולים להפסיק או להמשיך את כל ה-6.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליקוציטים גבוהים בשתן - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    08/01/2012

בד"כ סכרתי. סיימי 6 יחד עם שתיה מרובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו