צריבה מטרידה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה מטרידה
    ת
    08/01/2012

כבר כמה שנים אני סובלת מצריבה מטרידה באזור פי השופכה או בפתח הנרתיק אבל באזור הסמוך יותר לפי הטבעת.זה קורה אחרי שאני ובעלי מקיימים יחסים ובעיקר אם הוא מאונן לי עם האצבע.אני מכירה כבר את כל השיטות של לתת שתן לאחר קיום יחסים, לקחת חמוציות, עשיתי טיפול מונע באנטיביוטיקה למשך חצי שנה, עשיתי בדיקות מקיפות הכוללות אולטרסאונד ושום דבר לא מתגלה ושום דבר מכל אלה שהזכרתי לא עוזר לי.
    מה עושים כדי להיפטר מזה סוף כל סוף? זה ממרר את חיי ויותר מזה, אני מפחדת להכנס להריון כי הרבה פעמים מתפתחת לי דלקת בשלפוחית השתן ואני לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה כל הזמן בזמן ההריון כי זה מסוכן.כשעושים לי תרבית שתן מוצאים לי כל הזמן אי-קולי.מה עושים??? אני מיואשת לגמרי.זה נראה לי כאילו החיידק הזה "גר" אצלי דרך קבע וכל דבר גורם לו להתרבות.קשה לי לדבר על זה עם רופא הנשים שלי.עשיתי גם טיפולים אלטרנטיביים לקנדידה למשל, דיקור סיני וכו' וזה לא עובר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה מטרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה מטרידה - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    08/01/2012

אולי זה לא מנחם אותך אבל ישנם הרבה נשים צעירות הסובלות סבל דומה.אני ממליץ לאור הנתונים שכתבת.לקחת אנטיביוטיקה מונעת שהחידק רגיש לה והמותירת ללקיחה בהריון בטרימסטר הראשון לשתות הרבה ולהכנס להריון . לדעתי הכל יסתדר אחרי הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו