טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 28, יש לי משהו שאני לא יודע אם זה פצע או משהו שאת המונח שלו אני אנני מכיר אולי תדעו אחרי שאני אנסה להסביר מה זה. באיזור האשכים בצד שמאל יש לי באשכים מין כמו פצע כזה שהוא לא פצע כאילו זה לא כואב לא כלום פשוט מין גולה קטנה באזור האשכים כאילו חתיכת בשר כזו לא יודע מה זה וזה תמיד באותו מצב כאילו בהתחלה זה היה קטן וזה קצת גדל ועצר . כמו פצע חום למשל שיש בגוף שלא ממש נראה חיצונית אלא פנימית יותר וקצת נראה מבחוץ רק שכאן הוא בכלל לא כואב כמו פצע,וזה לא עובר זה ככה כבר אולי שנה.
מה זה בדיוק? יש לכזה דבר שם ?.... זה מהווה סיכון כלשהו כי עד כה הכל בסדר איתי מבחינה מינית טיפ טופ פשוט בא לי לדעת מה זה בדיוק.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד