מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופרסיה לקחת או לא לקחת ?יאיר11/01/2012
לרופא שלום,
אני חיב לציין שאני מאוד מבולבל ולא יודע מה לעשות,
היום אני בן 24, בגיל 21 התחלתי להקריח וכשהייתי מעביר יד על השיער היה נשארות שערות. בהמלצת רופא העור המקומי התחלתי לקחת פרופרסיה. יש לציין שאחרי זמן מה, כשעברתי את היד על השיער לא היו שערות ולכן נראה שתרופה עובדת.
יש לציין בנוסף שבאותה תקופה הייתי עושה ספורט באופן אינטבסבי ומאוד לחוץ.
ב 3 שנים הללו היו תקופות דיי ארוכות אפילו של 5-6 חודשים שלא לקחתי את התרופה, ולא הייתי ממשיך להקריח, אולם היום שלא לקחתי תרופה כבר איזה חודש אני מקריח שוב.
איני יודע אם זה נובע מלחץ או תזונה לא נכונה, או כל דבר אחר. קראתי גם שהתרופה פוגעת בפיריון.
לכן, אני מאוד מבולבל ולא יודע אם אני צריך להמשיך ליטול את התרופה או לא, אני חייב להגיד שהייתי אצל כמה רופאים ואף אחד לא נתן לי תשובה וודאית, כי זה יכול להיות קשור להרבה גורמים.
איני מעוניין שתהיה לי בעיה בפיריון ואיני מעוניין להמשיך להקריח, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופרסיה לקחת או לא לקחת ? - תגובה
ד''ר נחום זילבר15/01/2012אם התרופה עוזרת המשך להשתמש. תופעות הלוואי הן בד"כ הפיכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית התקרחות
מטפל בהקרחה17/03/2012אם אתה מעוניין שלא תהיה לך בעיית התקרחות אני אישית ממליץ לך על טיפול במרפאת
הייר קליניק בה אני מטופל בסניף אשדוד....כל הטיפולים הם על בסיס טיבעי ועוקבים
אומנם קצת יקר אבל שווה את הטיפול אם שיערך חשוב לך ....
כנס אליהם ותיראה מה אפשר לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)