דם בשפיכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דם בשפיכה
    רון
    06/02/2008

שלום דר', אני בחור כבן 31. לאחרונה קיימתי יחסי מין עם החברה שלי, ממש ברגע השפיכה הרגשתי מאין צריבה, ומיד לאחר השפיכה או בזמן השפיכה יצא לי דם. כעבור כמה שעות שהלכתי להתפנות , הרגשתי ממש כאבים בזמן השתן (מאוד שרף לי) ויצאו לי טיפות של דם. ניגשתי מהר למיון ושם עשו לי בדיקות רגילות (לקחו שתן) ואמרו שאין לי שום דבר ואין לי ממה להיבהל וזה יכול לקרות.
    השאלה שליהיא מה יכולה להיות מקור הבעיה? האם זה קשור למגע המיני שתוך כדי מאמץ ייתכן ונקרע לי משהו ? או האם מדובר בדלקת בדרכי השתן? והאם בכלל יש קשר להמטוספרמיה(מצאתי מחיפוש בגוגל)?

אגב לאחר יום זומנתי לאורולוג שטען שמדובר בדלקת בשתן, הוא נתן לי אנטיביוטיקה ובמקביל נשלחתי לבצע תרבית שתן. שלושה ימים אחר,בדיקות המעבדה הראו : שאין צמיחה.
    אני מבין אם כן שעליי להפסיק את הטיפול האנטיביוטי?
    יש לציין שבמקביל לבדיקה זומנתי לבצע בדיקת אולטראסאונד לאשכים רק בסוף החודש. האם בדיקה זו מספיקה כדי לשלול אבחנות אחרות? נכון לעכשיו אני ממש נמנע מלקיים יחסי מין , לא מסוגל לחשוב על זה אפילו. אשמח לקבל ייעוץ נוסף.

בתודה ומראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בשפיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רון

ד''ר נחום זילבר
    08/02/2008

אכן היה לך אירוע של המטוספרמיה ומה שנאמר לך במיון הנו נכון. לא נראה לי שהיה לך זיהום בשתן. בצע US אשכים וקיים יחסי מין כרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו